İNEGÖLSPOR ZORU SEVER

İNEGÖLSPOR ZORU SEVER

Şampiyonluk ümidini sürdüren İnegölspor Pazar günü ligin iddialı takımlarından Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Denizli bölgesinden Özkan Çeliker’in düdük çalacağı karşılaşmada, sarı kart cezalısı Alişan forma giyemeyecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta 31. Hafta müsabakaları yarın oynanacak. Lider Balıkesir’in 6 puan gerisinde şampiyonluk yarışı veren İnegölspor, Pazar günü 14.30’da Malatya İnönü stadında Yeni Malatyaspor’un konuğu olacak.

Zorlu müsabaka için hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren Bordo-Beyazlılar, Perşembe akşamı kritik sınav için Malatya’ya gitti. Kafilede sarı kart cezalısı Alişan Ural yer almadı.

 

Balkes’le verdiği şampiyonluk yarışında liderle oynayacağı maç öncesi Malatya’ya konuk olan İnegölspor, bu maçtan 3 puanla ayrılı Balıkesir’in puan kaybetmesini bekleyecek. Balıkesir ise yarın aynı saatte sahasında Ofspor’u konuk edecek.

Öte yandan, TFF haftanın hakemlerini de resmi internet sayfasında açıkladı. İnegölspor Yeni Malatyaspor müsabakasında Denizli bölgesinden Özkan Çeliker düdük çalacak. Çeliker’in yardımcılıklarını ise Serdar Çiftçi ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Ümit Öztürk de maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.

 

HAFTANIN PROGRAMI

TOKATSPOR – GAZİOSMANPAŞA

KIZILCAHAMAMSPOR - İSKENDERUN D.Ç.

 DENİZLİ BELEDİYE - KÖRFEZ FK

BALIKESİRSPOR – OFSPOR

YENİ MALATYASPOR – İNEGÖLSPOR

EYÜPSPOR - ÇAMLIDERE ŞEKER

ANADOLU SELÇUKLU – KIRKLARELİSPOR

ALTAY - ALANYASPOR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07