www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor´a ceza yağdı

İnegölspor´a ceza yağdı

Türkiye Futbol Federasyonu,Tarsus İdman Yurdu müsabakasında çıkan olaylar nedeniyle İnegölsporlu futbolcu Raif Demir´e 3 maç ve 3 bin TL, müsabaka esnasında taraftarların sahaya su şişesi atması nedeni ile İnegölspor´a da 5 bin TL ceza verdi.

Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Sistemi kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucu eksikliklerini tamamlamaları için ek süreler verilen 7 kulübün ulusal lisans taleplerinin reddedildi ve takımlara puan silme cezası verildi. Ceza alan kulüplerden Samsunspor ve Denizlispor PTT 1. Lig´de mücadele ederken geri kalan takımlar Spor Toto 2. Lig´de mücadele ediyorlar. Talimatlar gereği bu kulüplerden 3 puan silinecek. Kulüplerin, TFF Tahkim Kurulu´na itiraz yapma hakları bulunuyor. Bucaspor, Denizlispor, Kahramanmaraşspor AŞ, MKE Ankaragücü, Orduspor, Samsunspor ve Tarsus İdman Yurdu ceza alan kulüpler oldular.

 

DİBE ÇÖKTÜLER

İnegölspor´un mücadele ettiği Kırmızı Grup´ta yer alan Ankaragücü, Tarsus İdman Yurdu, Bucaspor takımları silinen puanları sonrası Ankaragücü 31, Bucaspor 13, Tarsus İdman Yurdu 13 puana gerilediler.

 

RAİF´E 3 MAÇ VE 3 BİN TL

İnegölspor´un Tarsus İdman Yurdu ile 0-0 berabere kaldığı maçta kırmızı kart gören Raif Demir´in de cezası belli oldu. Raif´e, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 maç ceza ve 3 bin lira para cezası verildi.

 

SU ŞİŞESİ PAHALIYA PATLADI

Yine Tarsus maçında İnegölsporlu bir taraftarın saha kenarındaki emniyet memuruna attığı su şişesi nedeni ile kulübe 5 bin TL para cezası kesildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00