www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor´a Destekler Çığ Gibi Büyüyor

İnegölspor´a Destekler Çığ Gibi Büyüyor

İnegölspor taraftar gruplarından Portatif taraftar grubu üyeleri, Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyelerini kulüp tesislerinde ziyaret etti.

Portatif taraftar grubu üyeleri adına açıklama yapan İdris Yarış ile İsa Vatan, Kulüp Başkanı Münür Kanar ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek, her daim İnegölspor´un yanında olduklarını ve tribünde takımlarını sonuna kadar destekleyeceklerini belirttiler.

 Kulüp Başkanımız Münür Kanar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öncelikle ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız bizim için çok önemli. Yönetim kurulu olarak bizler kulübümüze maddi açıdan gelir sağlamak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İşadamlarımızda sağ olsunlar ellerinden geldiğince bizi destekliyorlar. Oyuncularımız ise kendilerine verilen desteğin farkında olarak sahada canla başla mücadele ediyor. Taraftarlarımız ise oyuncularımıza verdikleri desteklerle itici bir rol oynuyorlar. Kısacası elde edilen başarıda herkesin desteği ve payı var. İnşallah bu birlik ve beraberliğin sayesinde hem maddi olarak hem de sportif anlamda başarılı olacağız. Ben ziyaretinizden dolayı tekrar sizlere çok teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36