İnegölspor´a Gurbetçi Sponsor

İnegölspor´a Gurbetçi Sponsor

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar´ın Almanya´da yaşayan İnegöllü işadamı organizatör yeğeni Taner Güven, arkadaşları Avukat Andreas Müller ve işadamı Dr. Michael Hasenstab ile İnegölspor´un Antalya kamp sponsorluğunu üstlendi.

Antalya´da oynanan ve 3-0 kazanılan Bergama Belediyespor maçını izlemeye gelen işadamı Taner Güven ve arkadaşları,Başkanı Münür Kanar, tarafından karşılandı. Kanar, sponsorlara takım formasınıhediye ederek desteklerinden dolayı teşekkür plaket takdim etti.

KANAR´DAN DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Konu ile ilgili konuşan Başkan Kanar, ?Almanya´da yaşayan İnegöllü işadamı organizatör yeğenim Taner Güven ile daha önce kamp konusunda görüşmüştük. Kendiside bize destek vereceğini belirtmişti ve arkadaşları Avukat AndreasMüller ve işadamı Dr. Michael Hasenstab ile kamp sponsorluğunu üstlendiler. Bugünde kampımızı ziyaret ederek ilk hazırlık maçımızı izlediler. Ayakları uğurlu geldi ve maçtan 3-0 galip ayrıldık. Ben kendilerine bizi destekledikleri için teşekkür ediyorum? dedi. 

İNEGÖLSPORLU OLDUK

İnegöllü işadamı organizatör Taner Güven ise,?Biz kamp organizasyonları yapıyoruz. Daha önce Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi takımların yurtdışı kamplarını yapmıştık. Bu yıldan itibaren de İnegölsporlu olduk. Başkanımızın her zaman yanındayız. Başkanımız bizden kamp konusunda destek istedi. Bizde arkadaşlarım Alman Avukat AndreasMüller ile işadamı Dr. Michael Hasenstab ile bu isteği hemen kabul ettik. Bu saatten sonra İnegölspor nerdeyse desteklemeye devam edeceğiz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32