www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor´a İnanın

İnegölspor´a İnanın

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, İnegölspor´a inanılması ve güvenilmesi gerektiğini, güzel işlere imza atacaklarını ifade etti.

İnegölsporTeknik Direktörü Murat Yoldaş, Pazar günü saat 13.30´da İnegöl İlçe Stadı´nda ağırlayacakları Afjet Afyonspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bordo Beyazlı ekip, Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü.

BU TAKIMA İNANIN, GÜVENİN

İdman öncesi açıklama yapan Teknik DirektörMurat Yoldaş, ?İnegölspor´a nasıl faydalı olunması gerekiyorsa olmaya çalışıyoruz. Önümüzde çok ciddi bir Ayfon maçı var. Hep şunu söylüyorum. Bu takıma inanın. Bu takıma güvenin. Bu takım çok güzel işler yapacak. Gerçekten alkışlanacak işler yapıyorlar. Ben onların bu mücadelesini, son dakikaya kadar kazanma isteğine saygı duyuyorum. Onları da çok seviyorum. İnşallah onlarla daha iyi yerlere gideceğimizi hep söylüyorum. Yine gideceğiz. Taraftarlar itici bir güç ve mutlaka yanımızda olmaları lazım. Pazar günü oynayacağımız Afyon maçını Allah nasip ederse kazandığımızda daha farklı yerlere gidecektir iş. İnşallah onun için uğraşıyoruz. Dediğim gibi arkadan geliyoruz, geriden geliyoruz. Sağlam, emin adımlarla geliyoruz. Biz kazanmaya çalışıyoruz. Her maçımızda olağanüstü mücadele ediyoruz. Bu bizim içingüzel ve sevindirici bir durum.?

EKSİKLER VAR

?Şuanda Kenan, Raif, Kemal, İsa ve Ali´nin sakatlıkları bulunuyor. Şuanda oynayamayacak durumda olan Raif´i net olarak söyleyebilirim, diğer oyuncuların durumları da maç saatine kadar belli olacak? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71