?İnegölspor´a Karşı Kötü Oynadık?

?İnegölspor´a Karşı Kötü Oynadık?

Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ziya Doğan, İnegölspor karşısında diğer maçlara göre kötü bir performans sergilediklerini fakat galip gelmesini bildiklerini söyledi.

Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ziya Doğan, İnegölspor´un direncine rağmen iyi mücadele ederek zorda olsa hanelerine yazılan 3 puandan mutlu olduklarını kaydetti.

 İNEGÖLSPOR ZAYIF BİR TAKIM DEĞİL

İnegölspor´un son derece motivasyonlu bir şekilde sahaya çıktıklarını ve çok zorlandıklarını söyleyen Doğan, "Türkiye´de bir yanılgı var. Ligin son sırasında isen bir takıma zayıf takım gözüyle bakıyoruz. Ama İnegöl´ü gördük. Hiç de öyle bir takım değil. Türkiye´de insanlar zoru yaşadıktan sonra kendine geliyor. Zor bir maçı kazandığımız için mutluluk duyuyoruz. Diğer maçlarımıza göre daha kötü bir performans sergiledik. Alanları iyi kapayamadık. 5 günde 2 maç yapınca biraz yorulduk ve alışkanlıklarımızı unuttuk. Bu da bize neredeyse pahalıya mal oluyordu. Gümüşhane´nin yenilmesi sürpriz oldu ve Play-Off hattına giremedik. Hesaplarımızda bu yoktu. Ancak önümüzde daha haftalar var hedefimize ulaşmak için çaba sarf ediyoruz" dedi.

 HER TAKIM VARINI YOĞUNU ORTAYA KOYACAKTIR

Ligin son haftalarına doğru artık telafisi olmayan karşılaşmalara çıkacaklarını ve güçlü takımlarla maç oynayacaklarını belirten Doğan, "Artık telafisi olmayan haftalara girdik. İnegölspor´un nasıl motive olduğunu gördük. Takımlarını ateşlemeyi başardılar. Artık her takım, küme düşmemek veya Play-Off´a kalmak için varını yoğunu ortaya koyacaktır. Oyun disiplinimizden taviz vermezsek hiç kimseden korkmamıza gerek yok. Rakiplerimiz kadar konsantre olmalıyız. Bu kolay değil tabi ki, çünkü oyuncularda yıpranıyor. Biz mazeret kabul etmeden işimizi yapmaya devam edeceğiz. İnşallah bu başarının devamını getireceğiz" ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50