www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖLSPOR´A MORAL YEMEĞİ

İNEGÖLSPOR´A MORAL YEMEĞİ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegölspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularına Tokatspor maçı öncesi moral yemeği verdi.

İnegöl Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, Pazar günü sahalarında Tokatspor ile oynayacakları maç öncesi yönetim, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

 Aktaş, Yeniceköy Mahallesi gölet bölgesinde İnegölspor yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolculara moral yemeği verdi. Yemeğe AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

 GALİBİYETTEN BAŞKA ŞANSIMIZ YOK

Yemek sonrası açıklama yapan Aktaş, ?Hafta sonu İnegöl´de zor ve kritik bir maç var. Tokatspor karşısında galibiyetten başka bir şansımız yok. Biz de bu şehir de sizlere inanıyor. Elinizden gelenin daha fazlasını yapacağınızdan hiç şüphemiz yok. İnşallah 90 dakikanın sonunda hedeflediğimiz 3 puana erişeceğiz? dedi.

 AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ise İnegölspor´a Tokatspor maçında başarılar diledi.

 SONUCA GİDECEĞİZ

İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı ise, ?Futbolcu kardeşlerim ciddiyetin farkındalar. Biz zaten sürekli istişare halindeyiz. Birbirimize kenetlenmiş durumdayız. Onlar zaten son 4-5 haftadır ciddi derecede oyun anlamında da gelişme kaydettiler ama bir türlü sonuca gidemedik. Fakat bu hafta sonuç da olacak. Onlar da bunu vereceklerinin sözünü bize daha önce vermişlerdi. Şimdi hepimizin yanında tekrar söz veriyorlar? şeklinde konuştu.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00