İnegölspor´a Moral Yemeği

İnegölspor´a Moral Yemeği

İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu, İnegölspor´a moral yemeği verdi.

By Salih Pastanesi´nde verilen yemeğe Kaymakam Ali Akça, Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç, İlçe Emniyet Müdürü İlhami Araali, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, Kulüp Başkanı Münür Kanar, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve sporcular katıldı.

BAŞARI TEMENNİSİ

Yemek öncesi konuşan İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu, ?İlk önce bizi kırmayarak buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Sizleri burada ağırlamaktan dolayı gurur duydum. Daha önce İnegölspor´da yöneticilikte yaptım. Sizlere ligde başarılar diliyorum. İnşallah ligde istediğimiz sonuçları alır, sezon sonu hedeflediğimiz yerlerde oluruz? dedi.

İNEGÖLSPOR´U HAK ETTİĞİ YERLERE GETİRMEK İSTİYORUZ

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ise,?Bizleri yemekte buluşturan çok değerli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu Beye şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Bizler İnegölspor için buradayız. Hedefimiz İnegölspor´u hak ettiği yerlere getirmek. Bunun için yönetim kurulumuzla gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Oyuncularımızda sahada İnegöl´ü en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorlar. İnşallah alacağımız güzel sonuçlarla birlikte ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz? şeklinde konuştu.

SİZLERDEN BAŞARI BEKLİYORUZ

Son olarak söz alan İlçe Kaymakamı Ali Akça, ?İnegöl´ün önemli bir değerinin ve markasının sahadaki temsilcilerisiniz. İnegölspor´un neferlerisiniz. Spor denince öncelikle akla futbol geliyor. İnsanlar futbolla seviniyorlar, futbolla üzülüyorlar ve bilin ki İnegöllüler ve İnegöl´de görev alanlarda sizlerin aldığı neticeyle ya mutlu oluyorlar ya üzülüyorlar. Bizler sizlerden başarı bekliyoruz. Kazanmak arzu edilen bir durumdur ama ondan çok daha önemlisi vicdan sahibi olan herkes sizin mücadele azminizi sonuç ne olursa olsun alkışlar, hakkınızı teslim eder ve mücadele eden bir İnegölspor arzusuyla başkanımıza, sizlere, teknik direktörümüze, teknik heyetimize muvaffakiyetler diliyorum. İnegöl bilin ki sizinle gülüyor sizinle üzülüyor. Tahsin Beye de bu akşamki ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10111,02%0,28
  • DOLAR

    32,38% -0,12
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2408,15% -1,09
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00