www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor´a Moral Ziyareti

İnegölspor´a Moral Ziyareti

1. Amatör Küme temsilcilerimizden Osmaniyespor Kulübü yöneticileri, İnegölspor antrenmanını ziyaret ederek Manisaspor maçı öncesinde futbolculara baklava ikram ettiler.

Bursa 1. Amatör Küme´de mücadele eden İnegöl temsilcilerinden Osmaniyespor kulübü yöneticileri, İnegölsporlu futbolculara antrenman sonrası baklava ziyafeti çektiler. Osmaniyespor Kulüp Başkanı Murat Balakuş, yönetim kurulu üyeleri Ertuğrul Arslan, Ertuğrul Anıl, Selim İncebay, Fevzi Aktaş, Ercan Özçetin antrenmanı izledikten sonra futbolcuların yanına giderek baklava ikram ettiler. İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç, Antrenör Fatih Akyel ve futbolcular kendilerine yapılan bu jestten dolayı Osmaniyesporlu yöneticilere teşekkür ettiler.

GALİBİYET ARZUSU

Tüm futbolculara güvendiklerini belirterek İnegöl´ün adını Türkiye´de duyuran futbolculara teşekkür eden Başkan Balakuş, ?İnegölspor´un bizler için,İnegöl için yeri ayrıdır. Bizde futbolda var olan birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu ortaya koymak için bugün İnegölsporlu antrenörler ve futbolcularla bir arada olmak istedik. Zorlu Manisaspor maçı öncesinde onları bir nebze moral vermek istedik. Umarım İnegölspor Pazar günü rakibini yenerek 3 puan kazanır? dedi.

İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç ise, kendilerine yapılan jestten dolayı Osmaniyesporlu idarecilere teşekkür ederek, desteklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19