www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor'a destekler sürüyor

İnegölspor

Kosova Eğitim Kurumları ortaklarından, Serkan Emlak ve İnşaat Firma Sahibi Serkan Taşdemir, Play-Off yolunda İnegölspor'a destek verdi

Aynı zamanda Kulüp Başkan Yardımcımız olan Taşdemir, şunları söyledi: “Yönetim olarak gerçekten zor günler geçirdik ama çok şükür sonunda hedeflediğimiz Play-Off’lara kalmayı başardık. Bundan sonrası inşallah artık bayram havasında geçecek ve Play-Off maçları sonunda ilçemize şampiyon olarak döneceğiz. Kulübümüzün desteğe ihtiyacı var. Bu manada Kosova Eğitim Kurumlarındaki ortaklarımla görüştük ve destek vermeye karar verdik. Bunun yanında şahsıma ait Serkan Emlak ve İnşaat olarakta destek vereceğim. Bu manada kulübümüze ciddi anlamda bir destek vermiş olacağız. Kulübümüzün başkan yardımcısı olduğum için bugüne görevim olan her türlü desteği vermiştim ama bugün başka bugün şampiyonluğa gidiyoruz. İlçemizdeki tüm işadamlarımızın ellerini taşın altına sokmalarını bekliyoruz. Bu destekler sayesinde ilçemize inşallah şampiyon olarak döneceğiz.”
Kulüp Başkanımız Münür Kanar ise “ Öncelikle başkan yardımcımız Sayın Serkan Taşdemir başta olmak üzere Kosova Eğitim Kurumları ortaklarına verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. Başkan yardımcımız bugüne kadar üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdi. Bugünde ciddi anlamda maddi destek sağlıyorlar. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizin sonucunda özlemle beklediğimiz 1.Lige çıkacağız. Şampiyonluk yolunda herkesin desteğini bekliyoruz.”dedi.



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87