İNEGÖLSPOR-AMATÖR EL ELE

İNEGÖLSPOR-AMATÖR EL ELE

Bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İnegölspor, diğer taraftan da yeni yönetime yapılan tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Bordo-Beyazlı kulübü önceki akşam Kafkasspor yönetimi kulüp tesislerinde ziyaret etti. Yapılan ziyarette birlik beraberlik

Kongre sürecinin ardından yeni yönetim ile birlikte yeni sezon çalışmalarını sürdüren İnegölspor, bir yandan da tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, önceki akşam kulüp tesislerinde Kafkasspor yönetimini ağırladı.

İNEGÖLSPOR İÇİN YAPILACAK TÜM DESTEKLERE HAZIRIZ

Yapılan ziyarette İnegölspor’un yeni yönetimine görevlerinde başarılar dileyen Kafkasspor Başkanı Serhat Kılınç, “Öncelikle 2011-2012 sezonunun İnegölspor’a hayırlı olmasını diliyoruz. Biz gerek Kafkasspor olsun, gerek şahsım adına olsun İnegölspor için yapılması gereken her desteği sağlayacağız. İnşallah bu yıl İnegölspor layık olduğu yere istediği hedefe ulaşır” dedi..

EL ELE İNEGÖLSPOR’U YÜKSELTECEĞİZ

İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz ise yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek; “Başkanımıza ve Kafkasspor yönetimine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu yılı hep birlikte İnegölspor yılı ilan edip top yekûn İnegölspor için çalışıp birlikte hedefe ulaşacağız. Bu konuda İnegölspor yalnız değil, bunu her geçen gün daha iyi görüyoruz. Amatör camiamızdan Kafkasspor’un desteği bize güç ve onur veriyor. Biz de amatör kulüplerimiz için elimizden geldiğince yardımcı olacağız. El birliği ile İnegölspor’umuzu 2. lige taşıyacağız” dedi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00