İNEGÖLSPOR´DA 3 PUAN HESAPLARI

İNEGÖLSPOR´DA 3 PUAN HESAPLARI

İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Kartalspor maçından galibiyetle dönerek, Play-Off yolunda kayıp yaşamamak istediklerini ifade etti.

 

Haftasonu Kartalspor deplasmanına çıkacak olan İnegölspor´da Basın Sözcüsü Burak Şimşek dün kulüp tesislerinde hazırlıklar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

HER AN HER ŞEY OLABİLİR

Şimşek, ?Geçtiğimiz haftayı puan kaybetmeyerek kapattık. Önümüzde zorlu bir 3 hafta var. Şuanda herkes birbirinin rakibi konumundadır. Ligimizde puanlar yakın olduğu için her an her şey olabilir. Ankaragücü ile Play-Off çekişmemiz devam edecektir. Bu hafta Kartalspor ile yapacağımız mücadele iki takım için de çok önemli olacaktır. Onlar düşme hattından çıkmak, biz Play-Off kotasına tekrar girmek için oynayacağız. Çok iyi hazırlandığımız bu maçtan galibiyet alıp dönmek istiyoruz. Tabi Play-Off planlarımız için Ankaragücü´nün de puan kaybetmesi gerekmektedir? dedi.

TARAFTAR İÇİN 4 OTOBÜS KALDIRILACAK

Takımda sakat oyuncu bulunmadığını belirten Şimşek, ?Sadece Bilal cezalı durumdadır. Bunun dışında tam kadro Kartal maçında olacağız. Ayrıca taraftarlarımız için Pazar günü sabah 08.00´de garajın önünden 4 adet otobüs kaldırılacaktır. Maç Kartal Stadyumu´nda saat 15.00´da başlayacaktır. Vefakâr taraftarlarımızı deplasmana desteğe bekliyoruz? şeklinde konuştu.

ORTAKÇI AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI

Şimşek son olarak geçtiğimiz gün hayata gözlerini yuman, İnegölspor eski yönetim kurulu üyesi Umut Ortakçı´nın babası, İnegöl´ün sevilen değeri Hüseyin Ortakçı için camia olarak başsağlığı ve ailesine sabırlar diledi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54