www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖLSPOR´DA ÇİFTE İMZA

İNEGÖLSPOR´DA ÇİFTE İMZA

İnegölspor yönetimi, yeni sezon öncesi teknik kadro ve oyuncu oluşumuna hız kazandırdı. İnegölspor´un yeni sezondaki Sportif Direktörlüğünü üstlenecek olan İsmail Güldüren ve takım kaptanı Kemal Hastürk, düzenlenen törenle imzaları attılar.

Dün kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Basın Sözcüsü Serdar Nalcı, ?Çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. İlk olarak İsmail Güldüren ile Sportif Direktör olarak anlaştık. Kendisi uzun yıllar İnegölspor´da görev yaptı. Kendisiyle anlaştığımız için mutluyuz. Diğer çalışmalarımızı da hızlı bir şekilde sürdürüyoruz? dedi.

İSKELETİ BOZMAYACAĞIZ

İsmail Güldüren ise yönetim kuruluna teşekkür ederek, ?Ben İnegöl´ün yetiştirdiği ve İnegölspor´u sahiplenen bir futbol adamı olarak yeniden kendi kulübüme geldiğim için çok mutluyum. İnşallah bu yıl istediğimiz hedeflere ulaşacağız. İyi bir takım kurup üst lige çıkmak istiyoruz. İskelet kadromuzu koruyup önümüzdeki sezon sıkıntı yaşamak istemiyoruz? şeklinde konuştu.

YENİ HOCA CUMA´YA KADAR BELLİ OLUYOR

Teknik Direktör sorularını yanıtlayan İnegölspor Asbaşkanı Mehmet Döngel ise, ?7-8 hocayla görüştük. Önümüzde 3 isim var. Cuma gününe kadar teknik direktörümüzle sözleşme imzalamak istiyoruz. 20 Temmuz´da kamp başlıyor. Haziran sonuna kadar iç ve dış transferlerimizi bitirip kampa eksiksiz katılmak istiyoruz? diye konuştu.

SEZONU ALNIMIZIN AKIYLA GEÇİRECEĞİZ

İsmail Güldüren´in ardından takım kaptanı Kemal Hastürk için imza töreni düzenlendi. İmza sonrası konuşan Hastürk, ?Bu camianın içinde olmak benim için mutluluk verici bir olay. Kulübü iyi bilen biriyim. Yeni bir oluşum oldu. İnşallah bu mücadelede sezonu alnımızın akıyla geçireceğiz. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun. Güzel ve başarılı bir sezon geçirmeyi canı gönülden diliyorum? ifadelerini kullandı.

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

Kulüp yöneticisi Metin Ungan ise Kemal´in İnegölspor için çok değerli bir oyuncusu olduğunu belirterek, ?Kendisinden aynı başarıları bekliyoruz. Bu konuda bize yardımcı olduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Bizi izlemeye devam edin. Teknik direktörümüzde belli oldu. İç transfer hakkında hocamızla görüştük. Şu anda 15-16 civarında futbolcumuz takımda kalacak? açıklamalarında bulundu.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00