İNEGÖLSPOR´DA İMZA ŞOV

İNEGÖLSPOR´DA İMZA ŞOV

İnegölspor, üst üste düzenlediği 3 törenle eski futbolcularından Diyarbakırspor´dan forvet Emre Aktaş, Sarıyerspor´dan orta saha Berkay Günay ve Bandırmaspor´dan Oğuz Kocabal´ı renklerine bağladı.

 

İnegölspor, önceki gün düzenlediği 3 törenle 3 eski oyuncusunu yeniden kadrosuna kattı.

GOLLERİNİ İNEGÖLSPOR İÇİN ATACAK

Törenlerden ilkinde Diyarbakırspor´dan forvet Emre Aktaş ile 1 yıllık anlaşma imzalandı.İmza töreninde konuşan Asbaşkan Mehmet Döngel, ?Transferlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bugünde İnegölspor´da daha önce forvet mevkiinde oynamış Emre Aktaş kardeşimizle anlaştık. Kendisine ve İnegölspor´umuza hayırlı olsun. İnşallah gollerini İnegölspor için atacak. Ondan çok şey bekliyoruz. Onunda bunun farkında olduğunu biliyoruz. Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah bayrama kadar transferlerimizi bitireceğiz. 3 transfer daha düşünüyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bursaspor´dan 2-3 tane oyuncu talep ettik. Verirlerse onları istiyoruz? dedi.

ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM

Emre Aktaş, ise, ?İnegölspor´da yıllar önce oynadım. O zaman Uşakspor şampiyon olmuştu. Biz 2. olmuştuk ve bu benim içimde hep yara kalmıştı. İnegölspor´da şampiyonluk yaşamak istiyordum her zaman. İnegölspor her zaman hedefi olan bir takım oldu. Ben buralıyım zaten. Buranın ne kadar büyük bir camia olduğunu biliyorum. Taraftarını tanıyorum, yöneticileri tanıyorum. Hedefi olduğunu da biliyorum. Hedefi olduğu için zaten İnegölspor´da oynamak istedim ve inşallah yarım kalan şampiyonluk hayalimi İnegölspor´da tamamlamak için geldim. İnşallah hep birlikte başaracağımıza inanıyorum? diye konuştu.

YOLUN YARISINDAYIZ

İkinci törende Sarıyerspor´dan Berkay Günay ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Kulüp tesislerin düzenlenen imza töreni öncesi açıklama yapan Basın Sözcüsü Çetin Yalanız, ?Bugün Berkay´la yönetim kurulu olarak bir toplantı yaptık ve kendisi ile anlaşmaya vardık. Yeni sezonda birlikte olmaktan mutluluk duyacağız inşallah. Takımımıza ve İnegöl´e katkısı daha öncede olmuş bir arkadaşımız, kardeşimiz kendisi. İnşallah yeni sezonda elinden geleni yapacaktır. Kendisinden beklentileri karşılayacaktır. İnegölspor için hayırlı olsun inşallah. Transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Henüz yolun yarısındayız. Sezonun açılmasına daha uzun bir zaman var. Gereken nokta transferleri yaparak İnegölspor´u gerekli yere getireceğiz inşallah? şeklinde konuştu.

YUVAYA DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM

Berkay Günay ise, ?Tekrardan yuvaya döndüğüm için çok mutluyum. Burada elimden gelen her şeyi yapacağız. Kimsenin bunda şüphesi olmasın. Herkese hayırlı uğurlu olsun. İnegölspor´u her zaman takip ettim. İnşallah bu senede iyi yerlere taşıyacağız. Bu sene için her şey çok güzel olacak. Şampiyonluğu inşallah getireceğiz? ifadelerini kullandı.

HAYIRLI OLSUN

Son törende ise Bandırmaspor´dan Oğuz Kocabal ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.Kocabal´ın töreninde de konuşan Asbaşkan Mehmet Döngel, ?Daha önce kulübümüze 2 yıl hizmet etmiş sevgili kardeşimiz Oğuz Kocabal ile tekrar sözleşme imzalamış bulunmaktayız. Kendisine ve İnegölspor´a hayırlı olsun. Biz kendisini seviyoruz. Oda kulübümüzü tekrar tercih ettiği için kendisine de ayrıca teşekkür ediyoruz. İnşallah kendisi içinde İnegölspor içinde hayırlı bir sezon geçer. Kendisine sağlıklı ve mutlu bir sezon diliyorum. Hayırlı olsun. Oğuz ile 2 yıllık anlaştık? dedi.

YARIM KALAN İŞİ TAMAMLAMAK İSTİYORUM

Oğuz Kocabal ise, ?Öncelikle burada olmam için çaba gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi daha öncede burada 2 sene top oynadım. 2 güzel senem geçti. Şampiyonluk yaşadım. Diğer sene şampiyonluğu kıl payı kaçırmıştık. Yarım kalan bir işimiz daha var diye düşünüyorum. Geçen senede bir şampiyonluk yaşadım. İnegöl´ü hak ettiği bir süt lige çıkartmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.  İnşallah güzel ve hayırlı bir sezon geçiririz? dedi.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68