www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖLSPOR´DA YENİ DÖNEM

İNEGÖLSPOR´DA YENİ DÖNEM

İnegölspor´da dün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda 2 liste yarıştı. 62 delegenin katıldığı seçimde, oyların 47´sini alan Münir Kaner, bordo beyazlıların yeni başkan oldu.

İnegölspor´da yönetim bilmecesi nihayet çözüldü. İsmail Ergün´ün divan başkanlığında yürütülen kongre Sani Konukoğlu konferans salonunda gerçekleştirildi.  

İNEGÖLSPOR´UN BU HALE GELMESİ BİZLERİ ÜZDÜ

Seçim öncesi söz alan İnegölspor Başkan Adayı Münir Kaner, ?İnegölspor´un bu hale gelmesi bizleri üzmüştür. Biz 7 seneden bu yana İnegölspor´a muhalefet yapmadık. Biz her zaman İnegölspor´un yanındayız. İnegölspor partiler üstüdür. İnegölspor´a aday olmak isteyenlere 1 Milyon lira gözdağı veriliyor. İnegölspor gelecek 1 Milyon liraya kalmışsa yazıklar olsun bize. Başarının olmadığı yerde hedefte olmaz. Birileri Belediye Başkansız İnegölspor olmaz diyor. Bana Belediye Başkanının dediği şu; ben İnegölspor´a 1 delikli lira vermem. İnegöl´de yaşıyorsak İnegölspor´a destek vermek durumundayız. Biz elimizden geleni yapacağız başarı için? dedi.

İNEGÖLSPOR DEĞER KAYBEDİYOR

İnegölspor´un bir diğer başkan adayı Coşkun Karduz ise ?İnegölspor zor günlerden geçiyor. 2 aydan bu yana kongre süreci yaşayan İnegölspor, değer kaybetmektedir. Aday olarak takımımızı sıkıntılı dönemden kurtarmak için çalışacağız. Dünde buradaydık bu günde buradayız? şeklinde konuştu.

DURUMUN BU OLACAĞINI HAYAL ETMEZDİK

Veda konuşması yapan İnegölspor Başkanı Cebrail Kemer de, ?Biz seçilirken bu durumun olacağını hayal bile etmezdik. Malatyalı olmam benim sorunum değil babamın sorunudur. Ben yetişkin çağa geldim İnegöl´de yaşayamaya başladım. İnegöl´de yaşamaktan onur ve şeref duyuyorum. Nüfus cüzdanımda Malatya yazıyor ama ben İnegöllüyüm. İnegölspor çok badireler atlatmıştır. Adaylardan kim kazanırsa kazansın İnegölspor kazanacaktır. Hep birlikte İnegölspor´u bir yere getirmemiz lazım. Tartışmalardan uzak duralım. Elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Başarılar dilerim. İnşallah hayırlı olur? dedi.

3. DÖNEMİ

Yapılan seçim sonucunda kullanılan 62 oyun 47´sini alan1997 ile 2000 yıllarında 2 dönem İnegölspor Başkanlığı yapan Münir Kaner İnegölspor´da 3. kez Başkanlık görevine getirilirken, Coşkun Karduz´un listesine 6 oy çıktı. Oyların 8´i boş çıkarken, 1 oy ise geçersiz sayıldı.

 

YENİ YÖNETİM

Münir Kaner Başkanlığındaki yönetimde Osman Sevim, Kerim Kurumuş, Melih Sarıkaya, Murat Köroğlu, Hasan Yetim, Şaban Gümüş, Sabahattin Ablak, Nizamettin Mut ve Onur Çelik yer alırken, Denetleme kurulu Erdal Şenbay, Nezih Metinbaş ve Özhan Peker isimleri yer aldı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00