www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor’da hedef 3 puan

İnegölspor’da hedef 3 puan

2.Lig Beyaz Gruptaki Temsilcimiz İnegölspor, Pazar günü kendi sahasında 1922 Konyaspor ile karşılaşacak. Bordo beyazlılarda hedef 3 puan.

Ligde 43 puanla 5. Sırada yer alan İnegölspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde 29 puanla lig 13’üncü sırada yer alan 1922 Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bordo beyazlı ekip, 1922 Konyaspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Geçtiğimiz haftayı puansız kapatan bordo beyazlı temsilcimiz İnegölspor, 1922 Konyaspor maçından mutlak 3 puanla ayrılmak istiyor.

İdman öncesi açıklama yapan Teknik Direktör İsmail Güldüren, şunları söyledi; “Oynayacağımız Konya maçı da zor bir maç ama kazanmak için çıkacağız, kazanmak için mücadele edeceğiz. Artık zaman daralıyor. Alacağımız sonuç, rakiplerin alacağı farklı sonuçlar belki arayı daha da açacaktır ama dediğim gibi her oynadığımız maç zor. Ama bu yükü kaldıracak azimdeyiz, güçteyiz. Belki geçtiğimiz hafta sonuç olarak istediğimiz gibi geçmedi ama oyundan memnunum. Oyuncularımızın mücadelesinden memnunum. İyi oynayarak kaybediyorsak da kaybediyoruz. Anlayışımızdan ödün vermiyoruz. Bu bizim için çok önemli. Gayet disiplinli, iyi bir oyun anlayışı ile oynuyoruz. Bunu aynen sahaya yansıtıp galip gelmek istiyoruz. Daralan haftalara da avantajlı bir şekilde girmek istiyoruz.” Dedi.

Destekleri ile beraber galibiyete uzanmak istiyoruz

Sakat ve cezalı oyuncular hakkında bilgiler veren Yoldaş, son olarak taraftarlara seslenerek; “Emir’in sakatlığı var. Tayfun, Cengiz, Ömer Faruk’un hafif sakatlığı var. Hafta sonun kadar düzeleceğini düşünüyorum. Taraftarlarımız için her zaman söylediğimiz bir şey var; onlara çok teşekkür ediyorum. Onlar hep bizim yanımızdalar. En uzak deplasmanımızda bile yanımızda oldular. Yine bu müsabakada yanımızda olacaklarını düşünüyorum. Takımlarına karşı inanılmaz sevgileri var. Destekleri var. O destekleri ile beraber galibiyete uzanmak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25