İnegölspor‘da Hesaplar Galibiyet Üzerine Yapılıyor

İnegölspor‘da Hesaplar Galibiyet Üzerine Yapılıyor

Cumartesi günü 2. yarının ilk maçını kendi sahasında GMG Kırklarelispor ile oynayacak olan İnegölspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

Hava şartları nedeniyle Mesudiye sahasında Kırklarelispor maçının hazırlıklarını sürdüren İnegölspor‘da çalışmalar olumlu bir havada devam ederken, teknik direktör Murat Yoldaş futbolcuları üzerinde tek tek durarak, Cumartesi günkü maçta hata yapmamalarını ve maçın kazanılması için nelerin yapılması gerektiğinin üzerinde duruyor.

Devre arasının arzu edildiği gibi geçtiğini artık lig maçlarına yöneldiklerini söyleyen teknik direktör Murat Yoldaş konuşmasını şöyle sürdürdü. “Zorlu bir ikinci yarı bizleri bekliyor. İlk yarıda yakaladığımız başarılı çıkışımızı bu yarı dada devam ettirmek istiyoruz. Saha şartları kadar Hava şartları ile de mücadele edecek olmamız nedeniyle daha güçlü olmak olmamız gerekiyor. Şu ana kadar süre gelen çalışmalarda istenilen seviyeye büyük ölçüde gelmiş bulunuyoruz. Cumartesi günü başlayacak olan 2 yarının ilk haftasında GMG Kırklareli spor ile oynayacağımız maç kolay geçmeyeceğinin bilinci içerisindeyiz. Rakibimiz kupada gösterdiği önemli başarıyı ligde de devam ettirme düşüncesi ile bizim karşımıza çıkacaktır. Takım olarak oyuncularımdan istenilenleri sahaya yansıtmaları halinde maçın kazananı olmak istiyoruz. Bu maçtan elde edeceğimiz galibiyetle yolumuza daha sağlıklı devam etme şansımızı arttırmış olacağız. Önemi büyük olan bu karşılaşmada taraftarlarımızın bizlere vereceği destek sahada mücadele edecek olan oyuncularımı daha iyi oynamalarına katkı sağlayacaktır dedi.

Haber ve Fotoğraf: Sadullah Organ

 

 



  • BIST 100

    10268,58%0,20
  • DOLAR

    32,25% 0,09
  • EURO

    34,77% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2433,84% 0,10
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00