www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor’da Moraller Sıfır

İnegölspor’da Moraller Sıfır

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar,İnegölspor teknik direktörü Murat Yoldaş, İnegölspor Genel Kaptanı Semih Peşin sahalarında 3-2 mağlup oldukları Zonguldak Kömürspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

Play-of gurubunda yer alma hedefini gelecek haftalara taşıma düşüncesinde olan İnegöl spor kendi sahasında Zonguldak Kömür aş karşısında beklenmedik bir yenilgi alarak önemli bir avantajı kullanamamış oldu.

Play-Off’tan Kopmuş Değiliz

Maç sonrası açıklama yapan İnegölspor Kulüp başkanı Münür Kanar; “Futbolda “Atamayana atarlar” diye bir tabir var. Adamlar beraberliğe bile yatmadı. Sürekli baskı altında tuttular bizi. İyi takım, tebrik ederim. Mücadeleye bakınca bazı değişiklikler geç oldu gibi geliyor bana. Bundan sonraki maçlarda yolumuza devam edeceğiz. Büyük ihtimal Salı akşamı yönetim kurulu üyeleriyle toplanıp, bu prim sistemiyle ilgili bir çare bulacağız. Büyük ihtimalle bu prim sistemini kaldıracağız. Zonguldak başkanına bizzat sordum. Kendisi “Önemli maçlarda prim veriyoruz. Kesinlikle her maç prim vermiyoruz” dedi. Sezon başı itibariyle bir sistem uygulamışlar bize. Sürekli her yıl dışarıda bu içeride şu diye sezon sonuna kadar bunu yaymışlar. Böyle bir şey bu saatten sonra yok. İsterlerse kendileri çıksınlar oynasınlar. Play-Off’tan kopmuş değiliz. Ama ellerinden geleni kendileri yapacaklar. Ben elimden geleni yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte yapıyorum. Topçularda bunun gereğin yapsınlar. Yani biz elimizden geleni yaparken, siz burada kendi sahanızda 3 tane gol yiyorsanız o benim suçum değil. Yazık günah. Sağ olsun taraftarlar 90 dakika desteklediler. Aynı zamanda kurban kestiler. Yazık yani biz bunları hak etmiyoruz. Yönetim olarak tam gayretle çalıştığımız halde, topçu kardeşlerimizin bunu bize reva görmeleri bana göre üzücü bir olay. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız. Hayat devam ediyor. İnşallah hayırlısıyla haftaya Hacettepe maçımız var. Diğer maçlarda sıkıntılı. Bu pozisyonlara bu futbolcularla geldik. Bundan sonrada ellerinden geleni yapsınlar. Geçen hafta bir Sancaktepe mağlubiyeti, bu hafta kendi sahamızda yediğimiz 3 tane net golle maçı bitirdik. Hayırlısı olsun diyorum yani.” Dedi

Yenilmek Üzüntü Verici

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, maçın ardından yaptığı açıklamada ise; “Yani bu kadar çok kazanmayı istediğimiz maçta tabi yenilmek üzüntü verici. Mükemmel bir mücadele vardı. Yapılabilecek her şeyi yaptık, tabi pozisyonlarda geldi. Atabilseydik tabi çok iyiydi. Üzüntülüyüz tabi ama oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. Yol haritamızda bir değişiklik yok. Sonuçlar değişebiliyor. Yani gelecek hafta kazandığınız zamanki puan durumu da farklı olabiliyor. Mücadelemiz devam edecek. O dinamikliğimiz o isteğimiz, arzumuz her maçta devam edecek. Kazanmaya çalışacağız. Kazandıkça da bu sonuçlar bizi nereye götürecek ona göre bakacağız.” İfadelerini kullandı.

Bazen Nasipten Öteye Geçilmiyor

Son olarak İnegölspor Genel Kaptanı Semih Peşin, maçın ardından yaptığı açıklamada ise; “Öncelikle Zonguldak Kömürspor’u tebrik ediyorum. Çok güzel mücadele örneği gösterdi. Bizim oyuncularımızı da mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Yalnız Play-Off yolunda böyle hatalar yapmamamız gerekiyor. Kazanmak için son dakika hamlelerde yaptık. 3’lü stopere döndük. Yani baskımızı oluşturduk ama bazen nasipten öteye geçilmiyor. Önümüzdeki maçlara bakacağız klasik söz ama mecbur önümüzdeki maçlara bakacağız. Çok üzgünüz. Sahamızda böylesi bir puan kaybı hesabımızda yoktu. Yani mutlak kazanmamız gerekiyordu bu maçı ama Allah’tan hayırlısı. Önümüzdeki maçlara bakacağız.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25