www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖLSPOR'DA OSB YÖNETIMINE ZIYARET

İNEGÖLSPOR

İNEGÖLSPOR'DA OSB YÖNETIMINE ZIYARET

.Kulüp Başkanı Osman Sevim ile yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Osman Sevim, şunları söyledi:
“Bizleri kabul ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ederiz. Yıllardır İnegölspor’umuza ciddi manada destek veriyorsunuz. Bu manada camiamız adına sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bizler İnegölspor’umuza hizmet etmek için bir yola çıktık. İnşallah sizlerinde desteği ile takımımızı daha iyi noktalara taşıyacağız. Bu vesile ile sizleri maçlarımıza da davet ediyoruz. Sizlerin maçlarımıza gelmesi bizleri onore edecektir. Birlik ve beraberlik içinde inşallah daha iyi noktalara geleceğiz.”

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin ise, “Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Görevinizde başarılar dileriz. İnegölspor’umuza her sene elimizden geldiği kadar destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. İnegölspor şehrimizin en büyük markalarından bir tanesi. İnşallah en kısa zamanda üst liglerde yer alır ve şehrimizi daha iyi temsil ederiz.”ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19