İnegölspor’da yüzler gülüyor

İnegölspor’da yüzler gülüyor

İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ve Teknik Direktör Şaban Yıldırım, sahamızda 1-0 kazandığımız Ergene Velimeşe Spor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Yıldırım, şunları söyledi: “Velimeşe iyi bir kadroya sahip bir takım. Devre arası da bazı hamleler yaptı. Devreye de 2’de 2 yaparak başlayan bir takım. Çarşamba maçlarının oynanmasında yorgunluk olabiliyor. Çünkü kısa bir süre önce maç oynamışsınız öyle sahaya çıkıyorsunuz. Ayrıca deplasmandan geliyorsunuz. Yorgunluğun olması normal. 1-0’dan sonra belki 2’yi bulsanız oyun daha farklı hale gelebilir ama her şeyden daha da önemlisi bugün kazanmaktı. 3 puan çok önemli. 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz. Şimdi önümüze bakacağız. Sakarya maçına hazırlanacağız.”

RÖVANŞI ALMAK İSTİYORDUK VE ALDIK

Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu ise “Çok şükür elhamdülillah aşağıyla bağlantımız kalmadı. Çıkabildiğimiz kadar yukarı çıkmaya çalışacağız. Ben takımımı, oyuncularımı, teknik heyetimi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Zor maç olacağını biliyorduk. Çünkü Velimeşe’de son mücadelelerini yapıyor. Bu maçtan önce başkanları “Yenmeye geldik” gibi iddialı açıklamalarda bulundu. Bizde rövanşı almak istiyorduk ve aldık. Çok mutluyuz. İnşallah Pazar günü Sakarya’ya puan yada puanlar için gideceğiz. Oradan da puan yada puanlar alacağımıza inanıyorum.”

 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22