www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor´dan Aktaş´a Ziyaret

İnegölspor´dan Aktaş´a Ziyaret

İnegölsporKulüp Başkanı Eşref Güç ve yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor Onursal Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Eşref Güç, ?Bize bugün vakit ayırdığınız için size teşekkür ediyorum. Biz İnegölspor yönetimi olarak, öncelikle bu sene 2014-2015 sezonunda kaçırdığımız şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Yani biz kısacası şampiyon olmak istiyoruz. Ama bu istemekle değil, çalışmakla oluyor. Burada tabi sizlerinde katkısı olacak, Bursa´mızın da katkısı olacak. Sizlerin de bizden desteklerinizi esirgemeyeceğinizden eminim. İnşallah bugün burada ?Şampiyonluk istiyoruz´ parolasıyla konuştuğumuz gibi sonunu da perçinleştirmek istiyoruz. Tabi bunun lafta kalmamasını istiyoruz. Sizinde İnegölspor´a ne açıyla baktığınızı çok iyi biliyoruz. İnegölspor´da beraber çalıştığımız dönemler oldu. Başkanım sizinle aşağı yukarı 5 sene birlikte çalıştık. Acı tatlı günlerimiz oldu.Şampiyonluğu kaçırdığımız günler, içimizden veya dışımızdan ağladığımız zamanlar oldu. Kolay değil. O Antalya yolunun bana bitmediğini biliyorum. Aynı duyguları belki sizlerde taşıyorsunuzdur. O günleri burada yâd etmek istedim. Ancak o günleri tekrar yaşamak istiyoruz. En azından finalsiz bir şampiyonluk istiyoruz. Bizim size ve Bursa´ya ihtiyacımız var. Sizinde mutlaka bize bu konuda bize yardımcı olacağınızdan eminim. Burada 25 tane pırıl pırıl kardeşimiz, arkadaşımız var. Hepsi inanmış arkadaşlar.Bu fırsatı bize verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Her zaman sizi yanımıza bekliyoruz. Şimdiden Allah sizden razı olsun" dedi.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise "İnegölspor´umuza yeni seçilen başkanına ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnegöl ilçemizde 13,5 yıl belediye başkanlığı yapmış olmamız hasebiyle, tabi İnegölspor´la daha yakinen ilgilenme şansına sahip olduk. Hatta bir 6 aylık süreç de olsa başkanlık da yaptık. Daha sonra Belediye Başkanlarına profesyonel kulüp başkanlığı yasağı gelmesiyle beraber, Allah nur içinde yatmasını nasip etsin, değerli Belediye Başkan Yardımcımız ve Kulüp Başkanımız Yusuf Şen başkanlığında ve daha sonra yine mevcut başkanımızla İlhan Korkmaz başkanımızla, Abdullah Ezim, Nihat Kuyumcu en son Timur Erezsarı arkadaşımız ve MünürKanar´ın başkanlığıyla beraber bazen içinde, bazen kıyısında, köşesinden destek vermeye çalıştık.Tabi İnegölspor´da bu sene birçoğunu yakinen tanıdığım arkadaşlarla bir heyecan dalgası oluşturuldu. Öncelikle İnegöl şehrine bu zevki, heyecanı hep beraber tattırmak adına bir hamle yapılacak, bir gelişme yapılacak. Elimizden gelenleri bizde katkı olarak sunmaya çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bursa 3 milyon nüfuslu çok büyük bir şehir. Başta Süper Lig´deki Bursaspor olmak üzere başka takımlarımızda var. İnegölspor´a da bu manada destek ve katkı vermeye çalışacağız. İnegölspor´un 2.Lig´den 1.Lig´e çıkması sadece İnegöl şehrine değil aynı zamanda Bursa futboluna da faydası olur tabiî ki. Ben bu vesile ile tabi ticaretin daha da zorlaştığı ortam içerisinde, herkesin bu tip işlerden kaçtığı bir ortam içerisinde, bu işlere destek veren katkı veren tüm arkadaşlara, yönetim kurulunda olmayı kabul eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyor, tebrik ediyorum. Başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29