www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor´dan Hüseyin Şahin´e Ziyaret

İnegölspor´dan Hüseyin Şahin´e Ziyaret

İnegölsporKulüp Başkanı Eşref Güç ile yönetim kurulu üyelerimiz AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin´i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanımız Eşref Güç, ?Ramazan bayramının bütün İnegöl halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İçimizden biri olan Sayın Vekilimizi ziyaret ettik. Kendisi de İnegölsporlu. Aynı zamanda biz sade İnegölspor´u düşünmüyoruz. Biz ayrıca Bursaspor´u da düşünüyoruz. Bursaspor´da bizim ağabeyimiz. Yönetim olarak, bizim birinci hedefimiz Bursaspor ile istişare ederek, burada tabiî ki vekilimizin de katkısı olacaktır. Bütün İnegöl halkının da katkısı olacaktır. Kesinlikle bir kardeş, ağabey kulüpler olarak, çalışmalar yapmamız gerekiyor. Vekilimiz sağ olsun benim aynı zamanda çocukluk arkadaşım. Bize her sene yardımcı olan bir arkadaşımız. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu seneki hedefimiz hep beraber şampiyonluk. Şampiyonlukta herkesin emeği olsun istiyoruz. Allah bize şampiyonluğu nasip etsin? dedi.

 

VAKİT ŞAMPİYONLUK VAKTİ

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, "Gönlümüzün kulübü, benim uzun yıllar yöneticilik yaptığım, profesyonel yöneticilikle tanıştığım ve kulübün birçok kuruluş aşamasında, gelişim aşamasında, 3.Lig´den 2.Lige çıktığı aşamada şampiyonluklarımız var. Birçok heyecanı ben İnegölspor´da yaşadım. Aralıksız 7-8 sene yöneticilik yaptım. Aralarda da vardı. İnegölsporlu ve İnegöllü olmaktan da hakikatten kendimi çok bahtiyar hissediyorum. İnegölspor´un yeni yönetimi Eşref Güç ve arkadaşları kararlıkla yola çıktılar. İnegölspor´un geçen seneki Play-Off hedefi son maçlarda ıskalandı ama bu sene inşallah ?İnegöl şampiyonluk istiyor´ ve ?Vakit şampiyonluk vakti´ anlayışıyla kendilerine güzel bir kadro kurma hedefi koydular. Ben İsmail Ertekin hoca ile anlaşmalarını da çok anlamlı buluyorum. Çünkü şampiyonluklar yaşayıp, Türk futboluna nice futbolcular yetiştirmiş bir hocanın kulübümüzde teknik direktörlük yapması, hakikatten bizim için çok önemli. Tabi İnegölspor´un maddi ve manevi desteğe ihtiyacı var. Bu desteğin İnegöl´ün bütün tarafları tarafından karşılandığını ben biliyorum. İnegöl´de yaşayan herkes İnegölsporlu. Sanayicimiz, işadamımız, esnafımız, belediyemiz, bütün sivil toplum kuruluşlarımız, Kaymakamlığımız İnegöl´de ne varsa herkes İnegölspor´un başarısı için çalışıyor. Bende seçilmiş bir kardeşleri olarak, İnegölspor´a şimdiye kadar elimden gelen gayreti göstererek, yardımcı olmaya çalıştım. Yine yardımcı olmaya çalışacağız. Ama bu sene biraz daha farklı olacak. Biraz daha gücümüzü arttıracağız. Çünkü İnegölspor´un seçilen yönetimi kendine hedef koyduysa, o hedefe katkı koymakta bizim boynumuzun borcudur. Bakıyoruz başka şehirlerin takımları Spor Toto 1.Ligde mücadele edebiliyorsa, İnegölspor altyapısıyla, o kadim kültürüyle, spor kültürüyle Spor Toto 1.Ligde şehrimizi temsil etme kabiliyetine sahip. Çıktığınız yol hayırlı uğurlu olsun. Destekliyoruz, yanınızdayız? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00