www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor´dan Mobiliyum´a Ziyaret

İnegölspor´dan Mobiliyum´a Ziyaret

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyeleri, Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Timur Han´ı ziyaret etti.

İnegölspor çatısı altında birleşmek zorundayız

 Ziyarette konuşan  Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Timur Han, şunları söyledi;  ?Öncelikle kısa bir zaman önce Olağanüstü kongre ile göreve gelen Münür Kanar ve yönetimini cani gönülden kutluyorum. Zor bir görev üstlendiler. Buradan geçmiş yönetime ve daha önceki yönetim ve başkanlarına vermiş oldukları katkıdan dolayı teşekkür ederim. İnegölspor´un hem ekonomik anlamda hem manevi anlamda sıkıntılarını hepimiz biliyoruz, yakından takip ediyoruz. İnşallah Allah yar ve yardımcıları olsun. Ben hep söylüyorum. Gerek STK´larda, gerek ticaret odalarında, gerek Mobiliyum AVM gibi alışveriş merkezlerinde, gerek amatör veya profesyonel spor kulüplerinde, yöneticilik yapan, başkanlık yapan herkese önce Allah iş rastlığı versin. Çünkü işimizden, eşimizden, zamanımızdan, her şeyimizden alıp buralara veriyoruz. Hiç bir maddi beklenti içermeden bende bu zorlukları biliyorum. O anlamda işimiz kolay değil. Ama birlik ve beraberlik olunca İnegöl neleri başarabilecek, nelerin üstesinden gelebilecek gösterdik. İri olduk, diri olduk çok şeyi de başardık. Yine inşallah öyle oluruz. İnegölspor sadece Münür Kanar ve yönetimin veya geçmişteki arkadaşların hapmış olduğu çabalarla, bir yerlere gelebilecek durumda değil. Şuan için en azından maddi anlamda baktığımız kadarıyla. Herkes taşın altına elini koymak zorunda. Buna bizlerde dahiliz. Hep söylüyorum, taraftar biletini alır gücü yettiği müddetçe maçlara gelir. Yönetim kurulundaki arkadaşlar canla başla çalışır, maddiyatlarını ortaya koyar. Diğer sanayiciler maddiyatla ön plana gelir. Diğerleri taraftar olarak ön plana çıkar. Ama bir şekilde hepimiz kenetlenip, İnegölspor çatısı altında birleşmek zorundayız. İnegölspor şehrin en önemli tanıtım araçlarından bir tanesi. Evet köftemiz var tarımı var Mobiliyum´u var mobilyası var ama İnegölspor bir çok aktiviteyi bir arada barındıran, İnegöl´ün en güzel tanıtım araçlarından bir tanesi. İvme giderek son yıllarda aşağı düştü inancındayım. İnşallah bunu el birliğiyle beraber İnegöl´ümüzün değerli belediye başkanı, ticaret odası başkanı, sivil toplum örgütlerinin başında bulunan arkadaşlar, bizler, taraftarlar hem bu yönetime hem İnegölspor´a gereken desteği verir. Hep beraber çıktığımız yolda başarılı oluruz diye düşünüyorum. Ama İnegölspor olarak bu sene kaçıncı olacağız değil önümüzdeki 5 yılı konuşmamız lazım. Altyapısından üstyapısına kadar tesislerine kadar her şeyi masaya yatırıp, neler eksik gidiyor neler doğru gidiyor? Bunları istişare ederek, İnegölspor´u iyi yerlere taşıyacağımız kanaatindeyim. Ben tekrar ziyaretlerinden dolayı Münür Kanar ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Biz Mobiliyum AVM yönetimine geldiğimizden beri kişi, başkan, yönetim kurulu ayırmadan İnegölspor´a her sene verdiğimiz sözleri yerine getirerek destek verdik. Bundan sonrada bu böyle olacaktır. Münür başkana ben daha öncede söyledim "Bizim adımıza ne gerekiyorsa, yönetim kurulu arkadaşlarım yanınızdayız" dedik. İnşallah bu bundan böyle devam eder diye düşünüyorum." İfadelerini kullandı.

 Ana hedefimiz borcu düşürmek 

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ise; "Öncelikle bizler ağırladığınız için çok teşekkür ediyorum. Mobiliyum olarak sizlere çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda oldunuz. Sizlerin yanımızda olmanız bizlere güç veriyor. Bilindiği gibi zor bir süreçte göreve geldik. Bizim ana hedefimiz kulübümüzün var olan borçlarını indirebildiğimiz kadar aşağı indirmek. Hedefimiz şampiyonluk falan değil. İnşallah aldığımız seri galibiyetlerle ligi istediğimiz noktalarda bitireceğiz. Ama burada sizin gibi değerli işadamlarına çok iş düşüyor. Bize bu yolda destek vereceğinizden hiç şüphemiz yok. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla kapı kapı dolaşarak destek toplamaya çalışıyoruz. Her şey dışarıdan göründüğü gibi değil. Gerçekten maddi anlamda çok sıkıntılar yaşıyoruz. Bu manada tekrar belirtmek istiyorum. Bu sıkıntının çözülmesi için herkesin taşın altına elini sokmasını bekliyoruz." Dedi.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29