www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖLSPOR´DAN ÖZEL ZİYARET

İNEGÖLSPOR´DAN ÖZEL ZİYARET

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, teknik heyeti ve futbolcuları, Nene Hatun Özel Eğitim Uygulama Merkezi 1. Kademe öğrencilerini ziyaret ettiler.

 

Ziyaret esnasında teknik heyet ve futbolcularla kaynaşan ve eğlenceli dakikalar geçiren öğrencilerin mutlukları gözlerinden okundu.

 

Öğrenci velileri tarafından hazırlanan takım logosunun bulunduğu tablo, uygulama merkezi görevlileri ile öğrencileri tarafından Teknik Direktörümüz Taşkın Güngör´e hediye edildi.

 

ZİYARETLER SÜRECEK

Kendilerini misafir ettikleri için okul idarecilerine, velilere ve öğrencilere teşekkür eden Teknik Direktör Taşkın Güngör, ?Çocukları görmekten de çok mutlu olduk. Allah size yardımcı olsun. Hakikatten zor bir işiniz var. Elimizden geldiği kadarıyla gelmeye çalışacağız. Çocukların sevgiye ihtiyacı var. Onu hissettiriyorlar. Zaten yaklaştığında o sevgiyi hissettiriyorlar. İnşallah bir daha geliriz. Hakikatten gelmek ve görmek lazım... Hayatın ne olduğunu, insan sağlığının ne kadar önemli olduğunu insan burada daha iyi anlıyor. İnşallah bundan sonraki süreçte sık sık gelmeye çalışacağız. Ayda 1 olsa bile buraya geleceğiz. Katkımızın olacağını hissettiğiniz zaman bizi çağırın sorun yok. Biz geliriz? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00