www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor´dan Zeki Şahin´e Ziyaret

İnegölspor´dan Zeki Şahin´e Ziyaret

İnegölsporKulüp Başkanı Eşref Güç ile yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin´i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanımız Eşref Güç, "Bizi ağırladığınız için size teşekkür ederim. Hayırlısıyla bir birinden değerli yönetici arkadaşlarımızla çalışmalarımıza başladık. Bu kapsamda sizleri de ziyaret etmek istedik. Sizin ilk önce manevi desteğinize ihtiyacımız var. Manevi destek verilince başarı geliyor. Başarı gelince de zaten maddi sorunlar otomatikman çözülüyor. Bizim bu süreçte herkesin desteğine ihtiyacımız var. Malumunuz İnegölspor Bursa´nın en büyük kulüplerinden biri. O yüzden hep beraber taşın altına elimizi koyacağız inşallah. Hayırlısıyla transfer çalışmalarımıza da başladık. İlk önce İsmail Ertekin hocamızla anlaşmaya vardık. Şimdi iç transferlerimizi bitiriyoruz. Hocamızın ve teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda dış transfer çalışmalarımıza da başladık. İnşallah yarım kalan işimizi bu sezon bitireceğiz ve bir süt lige çıkacağız? dedi.

 

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin ise "İlk önce sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum. Biz kurum olarak zaten her zaman İnegölspor´un yanında olduk. Organize Sanayi Bölgesi eskiden beri İnegölspor´a yapılması gereken şeyi her zaman yaptı. Her zaman fazlasıyla yaptı. Bizde o misyonu hiç bir zaman zaten terk etmedik. Yani üzerimize düşeni yaptık. Mutlaka yapacağız da. Spor kulüpleri aslında şehirlerin markaları. Ciddi bir reklam aracı. Çok güzel bir reklam aracı. Tabi bu başarılı olunca olumlu yansıyor. Başarıyı yakaladığınız zaman çok ciddi manada şehrimizin reklamını yapıyorsunuz. Şehrin reklamı yapılınca da, şehirde üretilen her şeyin otomatikman reklamı yapılmış oluyor. Biz üzerimize düşeni yapacağız. Geçen sene Münür Kanar ve yönetimine de destek vermiştik. O da sağ olsun. Geçen sene ligi güzel bir yerde bitirdi. İnşallah bu sezon siz daha iyi şeyler yapıp takımımızı bir üst lige çıkartırsınız. Ben sizlere şimdiden başarılar diliyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01