www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖLSPOR’DAN SALMAN'A ZİYARET

İNEGÖLSPOR’DAN SALMAN

İnegölspor'umuzun Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyelerimiz, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, şunları söyledi: “Ziyaretiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Güzel bir kongre neticesinde göreve geldiniz. Görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnegölspor, Bursa’mızın güzide kulüplerinden biri. Güzel bir sezon geçirmenizi diliyorum. Bende elimden geldiği kadar sizlerin yanınızda ve destekçiniz olmaya çalışacağım. Hem Bursa İl Başkanlığı hem de Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak, Bursa’mızdaki tüm spor kulüplerine destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Ben başta Bursaspor’umuz olmak üzere profesyonel liglerde ilimizi temsil eden İnegölsporumuza, Karacabey Belediyespor’umuza ve Yıldırımspor’umuza başarılar diliyorum.”dedi.

Takımımızı genç ve tecrübeli oyuncularla harmanladık

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise “Öncelikle bizleri ağırladığı için Ayhan başkanımıza teşekkür ederim. Göreve geldikten sonra yoğun bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Bir yandan transfer çalışmalarımızı sürdürürken, diğer yandan da ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. İnşallah genç ve tecrübeli oyuncularla harmanladığımız bir kadro ile Bursa’mızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Ayhan başkanımız sağ olsun bizlere her türlü desteği vereceklerini belirttiler. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın da desteğini her zaman görüyoruz. Sizlerin destekleri bizlere güç katıyor. İnşallah verdiğiniz ve vereceğiniz desteklerin karşılığını sahada en iyi şekilde vereceğiz.”ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25