www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖLSPOR'DA YÜZLER GÜLÜYOR

İNEGÖLSPOR

İnegölspor'un yıldız golcüsü Raif Demir 180 günlük, takım kaptanlarından Mustafa Vargel ise 1,5 sezonluk sakatlık döneminin ardından takımla birlikte çalışmalara başladı.

İnegölspor'un golcü oyuncusu Raif Demir, uzun süren sakatlığının ardından takıma döndü. 180 gün sonra sahalara dönen Raif Demir yaşadığı uzun sakatlıktan kurtulması nedeniyle adağını yerine getirerek kurban kesti.

BEKLENTİLERİ BİLİYORUM

Hiçbir futbolcunun yaşamasını istemediği bir sakatlığı kendisinin yaşadığını söyleyen Raif Demir; 6 ay gibi uzun süre futboldan ve takımdan ayrı kalmak zorunda kaldım. Başarılı bir ameliyat geçirdim. 3 aydır kuvvetlendirici ve düz koşu hareketleri ile iyileşme süreci geçirdim. Benim için zor bir dönem oldu. Artık çok sevdiğim futboluma dönebileceğim. Benden beklentileri biliyorum” dedi.

HEYECANLIYIM

Teknik Direktör Şaban Yıldırım'ın şans vermesi halinde Düzyurt ile oynanacak olan maçta 90 dakika olmasa bile son 15 dakikada oynayabileceğini ifade eden Demir, Oldukça heyecanlıyım. Kestiğim kurbanın bana şans getirmesini diliyorum. Sakatlığımın başından bugüne kadar hep sevgileri ve destekleri ile yanımda olan yönetim kuruluna, hocama, futbolcu arkadaşlarıma ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

KAPTAN SAHALARA DÖNDÜ

Yaklaşık 1,5 sezon önce yaşadığı sakatlık nedeniyle bu sezon takımdan ayrı kalan ve uzun süre tedavi gören takım kaptanlarından Mustafa Vargel de takımla idmanlara başlayan bir diğer isim oldu.

 

 

 

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19