www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?İnegölspor´u sahiplenmemiz lazım?

?İnegölspor´u sahiplenmemiz lazım?

Belediye Başkanı Alper Taban, " İnegölspor söz konusu ise elinden tutmamız lazım. Sahiplenmemiz lazım, ama bunu tüm İnegöl olarak yapmamız lazım" dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegölspor yönetimi ile yaptığı görüşmenin detaylarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ben Her Zaman Yanınızdayım

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Taban, şu ifadeleri kullandı: "İnegölsporlu yöneticilerimiz bugün hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Beraberinde de İnegölspor´u da konuştuk. Malumunuz artık lig sonu geldi. Arkadaşlarımızın kanaatlerini aldık. İnegöslpor, şehrimizin bir markası. Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Çünkü spor artık bir endüstriye dönmüş. Gerçekten çok büyük bir kitle futbolu takip ediyor. Burada ciddi bütçeler gerçekleşiyor. Önemini de buradan görebiliyoruz. Yönetici arkadaşlarımız geçen yıl itibari ile kongrelerini yaptılar ve görevleri devam ediyor. Bu noktada da kendileri yeni döneme dair kanaatlerini paylaştılar. İşlerin yolunda gitmesi, benim için önemli. Yani İnegölspor´un başarısı bizim için önemli. Açıkçası onlar da kendilerince puan anlamında olsun, bütçe yönetimi anlamında olsun bir yol haritası çıkarmışlar. Tabi 2 yıllık çalışma süreleri var. Ben de kendilerine en başında söylediklerimi bugün yine tekrar ettim. Arkadaşlar ben her zaman yanınızdayım. Yani İnegölspor söz konusu ise elinden tutmamız lazım. Sahiplenmemiz lazım ama bunu tüm İnegöl olarak yapmamız lazım"

İyi Bir Tanıtım Aracı Olabilir

"Bir bütçe oluşumu esnasında, sürekli olarak belirli firmaları, kişileri ziyaret ederek destek istiyoruz. Bunu biraz daha tabana yaymak lazım. Tüm kesimleri bu işin içine katmak lazım. En faydalı model ne ise bunu hayata geçirmek lazım diye kanaatlerimi ilettim. Onlar da yeni döneme dair hazırlıklarını bu anlamda yapacaklar ve inşallah bununla lakalı İnegölspor´un şehir tanıtımına da katkı koyacağını düşünüyorum. Futbolun takipçisi çok fazla bu nedenle iyi bir tanıtım aracı olabilir. Beraberinde mobilya algımız nasıl ki Türkiye ve dünya çapında nere geldiyse algımız, ben spor ile şehirlerin tanıtımının aynı noktada olacağını düşünüyorum. Bu noktada destek ve katkı vereceğimi ifade ettim"

Yeni döneme dair hazırlıklarına başlayacaklarını ifade ettiler

"Bu işlere daha fazla kafa yorabileceğimiz bir alan oluşturabiliriz dedik. Bunları paylaştık. Arkadaşlarımız arasında görevlerinden ayrılanlar oldu. Devam edenler var, devam etme heyecanı olanlar var. Hepsi tertemiz başarılı arkadaşlarımız. Bu noktada çıkan sonuçtan kendi adımıza çıkarımlar elde edebilirsek, ben başarının geleceğini düşünüyorum. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi sağlayalım. Bunları ifade ettim ve arkadaşlarımız da yeni döneme dair hazırlıklarına başlayacaklarını ifade ettiler"

Attığın Taş, Ürküttüğün Kuşa Değmeli

Belediyespor ile ilgili açıklamalarda bulunan Taban, şu ifadelerle konuşmasını sonlandırdı; "Ben yaptığım her işte faaliyette, fayda analizi yapmak istiyorum. Yani eskiler bir söz söyler; ´Attığın taş, ürküttüğün kuşa değmeli´... Sınırsız bir kaynağımız yok. Artık bugün tüm sektörler, özel sektörler tüm verimsiz alanlarını gözden geçirip iyileştirmeler yaparak, en verimli çalışma yolunu kendilerine alıyorlar. Bu doğru bir şey. Bugün az olan kaynaklarınızı çoğaltmak sizin elinizde. Buna seyirci kalmazsanız, bu kaynağı nasıl çoğaltırımın derdi içerisine girerseniz, ya da yaptığınız işi en doğru mu yapıyoruz diye sorgularsanız, doğru olanı yapacağınıza inanıyorum. Bu anlamda Belediyespor´u da, diğer birimlerimiz de kontrol altında alıp, inceleyip, verimsiz alanlarımız varsa ya da bu noktada daha iyi işler çıkarmak adına hangi adımları atılmalıyız diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25