www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor’un işi zor!

İnegölspor’un işi zor!

Kötü bir sezon geçiren İnegölspor’u zorlu maçlar bekliyor. Ligde 22 puanla 15’sırada bulunan İnegölspor bu hafta kümede kalma mücadelesi veren Sancaktepe ile oynayacak. Kalan son 8 karşılaşma ise birbirinden zorlu maçlara sahne ol

2. lig beyaz grupta mücadele eden İnegölspor, sezona yeni bir başkan yeni bir yönetim ve yeni bir teknik direktör ile başladı.

Büyük umutların ve hedeflerin konduğu 2020-2021 sezonuna Teknik  Direktör Osman Özdemir ile başlayan bordo beyazlılar, aldığı artarda puan kayıplarının ardından takımın başına Cüneyt Biçer’i getirdi. Biçer yönetimindeki İnegölspor, bir türkü istenilen sonuçları ve puanları alamadı. Kötü gidişatın sürmesi üzerine Biçer ile yollar ayrıldı.  Yeni teknik direktörü arayışına giren yönetim, takımı bu kez alt yapı koordinatörü Özgür Şahin’e emanet etti. Başlarda sürpriz puanlar toplayan ve taraftarlarını ümitlendiren İnegölpor’a devre arası yeni oyuncular takviye edildi.

İkinci devreye yeni ümitlerle giren bordo beyazlılar, istikrarsız sonuçlar almaya ve puan kayıplarına devam etti. Kümede kalma mücadelesi veren rakiplerininde puan kayıpları, bordo beyazlıları küme düşme hattının üzerinde tuttu. Ancak geçen her hafta İnegölspor’un aleyhine işledi. Kötü sonuçlar ve puan kayıplarının devam etmesi üzerine yönetim, gelen baskılar üzerine Özgür Şahin ile yolları ayırdı ve bu kez takımın başına Hasan Erkin Şimşir getirildi. Şimşir ile ilk maçına çıkan bordo beyazlılar, Tekirdağ’da oynadıkları maçta Velimeşespor ile 2-2 berabere kalarak 1 puan aldı. Yeni teknik direktör Şimşir’in umut veren açıklamaları, iç sahada alınan 2-0’lık Ankara Demirspor mağlubiyet ile yerini yine umutsuzluğa bıraktı.

Bordo beyazlılar 1 Nisan Perşembe günü 2. Yarıda büyük düşüş yaşayan ve ilk maçta sahasında 4-1 yendiği Sancaktepespor ile ağırlayacak. Bordo beyazlıların bu maçtan mutlak 3 puan ile ayrılması bekleniyor.

 İnegölspor’u 32. haftadan itibaren zorlu bir maraton bekliyor. 32. Haftada playoff mücadelesi veren Amed Sportif Faaliyetler’i ağırlayacak olan bordo beyazlılar, sırasıyla Kahramanmaraşspor, Anagold 24erzincanspor, Hekimoğlu Trabzon, Şanlıurfaspor, Uşak spor ve Hacettepespor ile karşı karşıya gelecek. Bordo beyazlıların deplasmanda karşılaşacağı Sancaktepespor ve sahasında karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçlarından mutlak 3 puan alması gerekiyor. Bordo beyazlıların lige tutunabilmesi için son 8 maçta en az 10 puan toplaması gerekiyor.



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87