www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL´Ü BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

İNEGÖL´Ü BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Kısa süre önce göreve gelen Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

İlk olarak AK Parti İnegöl İlçe teşkilatını ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban´ı, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

İlk olarak AK Parti İnegöl İlçe teşkilatını ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban´ı, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

TEŞKİLATIMIN GÜCÜNÜ HİSSEDİYORUM

İnegöl Belediye meclis üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette bir konuşma gerçekleştiren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ?Kendimi misafir olarak kabul etmiyorum. Her ne kadar kuruluş ayarlarında olmasak ta 2005 yılından beri partimizin çeşitli kademelerinde görev yapan bir kardeşinizim.  Bu kadroda böyle güzellikler çıkabiliyor. Partimizin siyasi büyükleri gerçekten partinin sesine kulak veriyor. Bugün belki nasibimizi yaşıyoruz. 8 Kasım itibariyle görevi devraldık. Bu görevi bizle layık göre bu güzel teşkilata sonsuz teşekkür ediyorum. Şunu da belirteyim biz bu görevi almakla sevinç çığlıkları falan atmadık. Boyumuzda uzamadı ama çok büyük bir sorumluluk aldığımın farkındayım. Burada söylerken bazen bu noktada acaba diye bir duyguya kapılıyorum ama aklıma teşkilatım geldiğinde inanın büyük güç ve destek alıyorum. Diyorum ki bizim yönetimimiz var, bizim meclisimiz var, bizim gençlik kollarımız var, kadın kollarımız var, mahalle teşkilatlarımız var bunlar bizim için çok büyük destek ve güç katıyor. Bu sinerji böyle oluşuyor aslında. Ben burada inşallah en fazla önemsediğim konulardan biri istişareler olacak. Yeri gelecek yönetim kurulumuz ile, kadın ve gençlik kollarımız ile, mahalle toplantılarımız ile istişareler olacak. Tabii ki yönetim veya yöneticilik aşamasında tek tara teşkilat değil, halkında nabzını tutabilmek gerekiyor. Halkımızın destek ve taleplerine ulaşmamı gerekiyor. Başkanımız çıtayı epey yükseltmişti biz bura daha neler yapabilirizi konuşacağız. 16,5 ayda en fazla yorulmaya, bu görevi verdiğiniz için talip olduk. Olmasaydı da inanın gene çok mutlu olacaktım. Yine görevimizi sürdürecektik. Biz belki işin başında olmaya gayret edeceğiz. Bunları söylerken size güvenerek söylüyorum onu ifade edeyim. Ben tekrar tekrar böyle bir göreve bizleri layık görmenizde dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Hepiniz iyi ki varsınız arkadaşlar? dedi.

?HER ZAMAN YANINDAYIM?

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ise, ?Yaklaşık 1 aydır uzun ve yoğun bir süreç geçirdik. Bu sürece bağlı olarak gerek Alinur Aktaş başkanımız, gerek Ayhan Salman Başkanımız gerekse Alper Taban Başkanımız bizleri onurlandırdılar. Kendilerine tekrar görevlerinde başarılar diliyorum. AK Parti kadroları yeniliğe ve değişime açık kadrolardır. Bu görevler bizim için bir bayrak yarışıdır. Bayrağı en yukarıya teslim etmek, milletin gönlüne dokunmak ve adalet ile yöneticilik yapmak bizlerin görevidir, sorumluluğudur. Kimseyi eleştirmiyoruz, kimseyi kınamıyoruz, suçlamıyoruz. Konuşmaktan ziyade özellikle İnegöl´de işimize bakıyoruz, millet ile gönül gönül çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızı sürdürmeden öncede bismillah demek için, ilçe halkımızı ve bizlerim manevi değeri olan İshakpaşa hazretlerinin türbesine giderek dualar ile yeni süreci başlattık. Bunlar aslında küçük ama bir o kadar önemli davranışlar. Maneviyatsız bir çalışma prensibi asla başarılı yürütülmez. Şeyh Edebali´den, Osmangazi´den ve hikmetli tüm büyüklerimizden ilham alarak ancak başarıyı yakalayabiliriz. Bu noktada Allah´a şükürler olsun hiçbir eksiğimiz bulunmamaktadır.  Şunu da ifade etmeden geçmeyeceğim. İlçe kongreleri yaklaşıyor. Şahsımda 3 yıldır sürdürdüğüm görevimi başka arkadaşlara devredeceğim. Alper başkan sanmasın ki Adem Demirel bizi yalnız bırakıyor. Adem Demirel, Alper Taban´ın her zaman yanında olacak ve çalışmalarına canı gönülden tüm arkadaşları ile birlikte destekleyecektir. Biz her zaman görev adamıyız. İlçe başkanlığı da bir görev, mahalle başkanlığı da bir görevdir. Ben tekrar ziyaretiniz için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum? şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatını ziyaret ettikten sonra, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, bazı yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

?BİZLERİN ÜZERİNDE OYUNLAR OYNAMAK İSTİYORLAR?

Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, ?Türkiye çok zor bir süreçten geçiyor. Bin yıldır Anadolu topraklarında yaşamamız birilerinin zorunda gittiği gibi, o birileri de bizler üzerinde oyun kurmaya devam ediyor. Çeşitli aktörler hiç ummadığımız yerlerden çıkıyor ve fitne tohumu saçıyor. Devletimizin hainler ile amansız bir mücadele ettiği bu süreçte, bir de 15 Temmuz hain darbe girişimini maalesef hep beraber yaşadık. Aslında bir darbe girişiminden öte bir işgal kalkışmasıydı. Allah´a şükürler olsun ki milletimizin feraseti ile o hainlerin oyunlarını başlarına yıkıldı ve bu ülkede Türk Milleti´nin sözünün üzerinde bir sözün olmadığı bir kere daha ispatladı. Defalarca partimiz birçok tuzağa, birçok pusuya çekilmeye çalışıldı. Allaha şükür ki bunları da bertaraf ettik. 15 Temmuz sürecinden sonra meydanlarda köprüleri, yolları, hastaneleri değil bu memleketin bir meselesi olduğunu, bu meselenin hayati bir mesele olduğunu anlatmamız gerekmektedir.  Mesele artık memleket meselesidir. Mesele vatanın var olma meselesidir. Hepimizin bildiği gibi geçtiğimi günlerde bazı belediye başkanları kendi siyasi partileri ile yaptıkları istişareler sonucu istifa etmiş ve bu belediyelerin içinde şehrimiz Bursa´nın da belediye başkanı bulunmaktaydı. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediye meclis üyelerinin oyları ile seçilmiş ve görevine başlamıştır. Devamında İnegöl Belediye meclis üyeleri İnegöl Belediye Başkanını seçmek için toplanmış ve Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyelerimizin de oyları ile Alper Taban İnegöl Belediye Başkanı olmuştur. Biz de durumdan ziyadesiyle memnun olduk. Her iki başkana da muvaffakiyetler diliyorum? diye konuştu.

?AK PARTİ AİLESİ OLARAK ARKANIZDAYIZ?

Daha sonra konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ?Evinizi barkınızı bizlere açtınız, Allah razı olsun teşekkür ederiz. Biz bu akşam sizlere bir teşekkür ziyareti yapalım istedik. AK Parti ailesi olarak aranızdayız. Bizlere bu imkânı ve vakti verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Malumunuz 8 Kasım tarihinde İnegöl Belediye Meclisi´nde bir seçim gerçekleşti. Burada ki hali hazırda ki meclis üyelerimizin içerisinden bir belediye başkan adayı belirlenmesi gerekiyordu. Meclisimiz o gün ki kanaatini bizden yana kullandı. Tabii ki ben o gün ki konuşmamda da belki çok heyecanlıydım ama bugünde ifade etmek isterim. Bana göre gerçekten oraya gelmiş olan tüm meclis üyeleri bu işi layıkıyla yapabilecek arkadaşlarımız. Bunda hiçbir eksiklik olduğunu düşünmüyorum. Çünkü muhakkak suretle herkesin kendine göre avantajları var.O mecliste bir kişinin başkan olması gerekiyordu ve sağ olsun Milliyetçi Hareket Partisi´nden arkadaşlarımızın da desteği ile AK Parti´mizin desteği ile ortak bir kanaate varılmış oldu. Ben tekrar teşekkür etmek istiyorum. İnegöl Belediyesi´ni, şehrimizi tek başıma yönetmek gibi bir şansım yok. Bu şehri hep birlikte yöneteceğiz. Pek çok programda ifade ettim, benim aklım bana yeter ama ben inşallah ortak aklın çalıştırılması noktasında gayret göstereceğim. İstişare kültürünü daha fazla yakalayamaya çalışacağım. Tabii şuanda bir seçim döneminin başında değiliz, biz bu kalan sürede planlanmış olan işlerimizi zaten her halükarda tamamlamak gibi bir gayretimiz olacak. Her zaman siyasi partilerimiz, STK´lar ile mümkün mertebe dirsek temasında olarak, teşvik-i mesai içerisinde olarak onların görüşlerini, önerilerini, eleştirilerini, varsa sitemlerini ve taleplerini her birini duymak istiyoruz. Çünkü ortak hissiyatlar var. Herkesin belli bir yaşam alanı var. Herkes o tecrübeler ile sabit. Benim yaşım kadar tecrübem var ama benden küçük olanında, büyük olanında tecrübesi var. Biz bu tecrübelerin hepsinden faydalanmak istiyoruz. Onun için şehirde bu ortak akıl kültürünü ortaya koyabilirsek ki küçük ve büyük sorunun ne olduğu noktasında kanaatlerimiz zaten var ama bunları biraz olgunlaştırmak durumundayız. Bunları da bu geri bildirimler ile sağlayacağız. Biz hayırlısıyla Perşembe günü görevimize başladık. Ekibimizi, kadromuzu hemen toparladık. Gerekli talimatları kendilerine yeni döneme dair beklentilerimizi aktardık. Arkadaşlarımıza bu yolda çalışmalarını başlatmaları gerektiğini söyledik. Şimdi de bu konun takipçi ve kontrolcüsü olacağız. Akabinde de yeni yeni daha ne varsa konuşacağız. Burada uzun uzun çok şey belki anlatılabilir ama işi özeti bu. Daha ziyade sizlerin sormak istediği bir konu varsa ben cevap vermek isterim? dedi.

?SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR?

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ise , ?Malumunuz 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında tavrını en net bir şekilde ortaya koyan Milliyetçi Hareket Partisine teşekkür ediyorum. Gerek 15 Temmuz sürecinde, gerek 16 Nisan´da gerekse yerelde konu olan birçok olayda devletin yanında dimdik duran arkadaşlarımızı kutluyorum. Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır anlayışı, bugün Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarında vücut bulmuştur. Birçok sıkıntıda devletin ve milletin yanında duran, milli iradeye saygı noktasında diğer muhalefet partilerine örnek olan Milliyetçi Hareket Partisi,  görevden alınan belediyelerin yerine yapılan seçimlerde de, var olan meclis üyeleri ile birlikte adaylarımızı desteklediler. Bunun tek bir nedeni vardır oda milli iradeye saygıdır. Bu noktada da Milliyetçi Hareket Patisi Genel Başkanı Doktor Sayın Devlet Bahçeli´ye ve tüm teşkilatlarına teşekkür ediyoruz. İnegöl´de ise bizim adayımız olan Alper Taban başkanımızı destekleyen MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve ona bağlı çalışan MHP´li meclis üyelerine teşekkür ediyorum? açıklamalarında bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25