www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL`Ü AĞLATAN ÖLÜM

İNEGÖL`Ü AĞLATAN ÖLÜM

4 yaşındaki İnci Buğlem Akşeker, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi`nde tedavisine başlanmak üzereyken hayata gözlerimi yumdu. Minik Buğlem`in ölümü İnegöl`ü yasa boğdu.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavisi süren minik Buğlem Akşeker, dün sabaha karşı hayata gözlerini yumdu. Küçük Buğlem’in Boşnak Camii`nde kılınan cenaze namazının ardından Kavaklaraltı mezarlığına defnedildi.

RENKTAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Minik Buğlem`in Beşiktaşlı olması nedeni ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Beşiktaş Çarşı İnegöl Taraftar Grubu, İnci’yi son yolcuğunda yalnız bırakmayarak çiçeklerle uğurladılar.

DERBİYİ ORMAN’IN LOCASINDAN İZLEYECEKTİ

Hastalığı nedeni ile bir anda bütün Beşiktaş camiasının ve İnegöl`ün gündemine oturan İnci Buğlem, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman tarafından ailesi ile birlikte önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş-Galatasaray maçına davet edilmişti. Orman’ın özel locasında maçı izleme fırsatı bulacak olan minik Buğlem`in ömrü müsabakayı görmeye yetmedi.

GERİDE RESİMLERİ VE VİDEOLARI KALDI

Minik Buğlem`in vefatının ardından, sosyal medya üzerinden Buğlem`in resimleri ve videoları yayınlanarak, acının paylaşıldığı ifadeler kullandı.

Haber Yorum Gazetesi ailesi olarak İnci Buğlem’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00