www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl’ü kaderine terk edemezsiniz

İnegöl’ü kaderine terk edemezsiniz

CHP İnegöl İlçe Sekreteri Bengül Kavlan, devlet hastanesinde yaşanan doktor ve randevu kriziyle alakalı yetkililere seslenerek; “İnegöl’ü kaderine terk edemezsiniz.”

İnegöl Devlet Hastanesinde yaşanan randevu ve doktor yetersizliğiyle ilgili CHP İlçe Sekreteri Bengül Kavlan eleştiride bulundu. Hükümetin en çok övündüğü hastanelerde sıra olmaması hususunu değerlendiren Kavlan; “Sıra yok çünkü vatandaş evde telefonuyla MHRS nöbeti tutuyor” dedi.

Kavlan, vatandaşların özel hastanelere mahkum edildiğini ve bu süreçte de maddi durumu kötü olanların sağlık hizmeti alamadığını belirtti.

Bengül Kavlan’ın açıklamasında, “Eş dost ahbap ilişkileri ile bazı polikliniklerdeki hasta sayısının fazla olmasına neden oluyor. Bu durumda hastaların özellikle bazı doktorları tercih etmesine neden oluyor. İnegölmüzü yönetenlere sesleniyoruz bu şehri kaderine terk edemezsiniz. Bir an önce bu gidişata dur demek lazım. İnegöl'ün acilen plastik cerrahi  doktoruna ihtiyacı var. İnegöl'ün acilen kalp damar cerrahisinin güçlendirilmesine ihtiyacı var. İnegöl'ün acilen onkoloji bölümüne ve doktoruna ihtiyacı var. Bursa'daki onkoloji üzerine tedavi yapan hastanelerin hastalarımızın büyük bir kısmı İnegöl den demesine rağmen 2019 yılında doktor olmamasından dolayı kapatılmıştı. Oysa ki onkoloji bölümünün kapanması sonrası yüzlerce hasta mağdur oldu.”



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00