www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL´ÜN GÜÇ BİRLİĞİNE İHTİYACI VAR

İNEGÖL´ÜN GÜÇ BİRLİĞİNE İHTİYACI VAR

Adı İYİ Parti´den İnegöl Belediye Başkan Adaylığı için geçen İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, İnegöl´ün uzlaşıya ve güç birliğine ihtiyacı olduğunu, partiler arasında mutabakat sağlanması halinde aday olabileceğini söyledi.

31 Mart mahalli idareler seçimleri için çeşitli siyasi partilerden teklif alan İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, adaylığını mutabakata bağlı olduğunu söyledi.

MUTABAKAT SAĞLANIRSA ADAYIM

Adaylığının kapsamlı bir mutabakat sağlandığı takdirde söz konusu olduğunu ifade eden Hakan Özdemir, ?Şunu önemle belirtmeliyim ki, bu süreçte ilk gün söylediğimiz sözler bugün de geçerliliğini korumaktadır. Tüm ülkemizin olduğu gibi İnegöl´ümüzün de uzlaşıya ve güç birliğine ihtiyacı vardır. Bugüne değin aktif siyasetin içinde yer almamış, sivil toplumcu ve iş adamı kimliğiyle tanınan bir kardeşiniz olarak, adaylığım ancak kapsamlı bir siyasi mutabakat sağlandığı takdirde söz konusu olabilir. Bu bağlamda bir gelişme ve öneri önümüze gelmeden bir karara varmamız, ya da değerlendirme de bulunmamız doğru olmayacaktır? diye konuştu.

----------------------------------------------------------------

Şahsına gösterilen ilgiye teşekkür eden Özdemir, ?Öncelikle 31 Mart Yerel Seçimleri için aday belirleme sürecinin başladığı günden bugüne kadar İnegöl´ün bir evladı olarak taraflı tarafsız tüm kesimlerce şahsıma gösterilen teveccühten dolayı halkıma teşekkür etmek istiyorum? dedi.

MUTABAKAT SAĞLANIRSA ADAY OLACAK

Adaylığının kapsamlı bir mutabakat sağlandığı takdirde söz konusu olduğunu ifade eden Hakan Özdemir, ?Şunu önemle belirtmeliyim ki, bu süreçte ilk gün söylediğimiz sözler bugün de geçerliliğini korumaktadır. Tüm ülkemizin olduğu gibi İnegöl´ümüzün de uzlaşıya ve güç birliğine ihtiyacı vardır. Bugüne değin aktif siyasetin içinde yer almamış, sivil toplumcu ve iş adamı kimliğiyle tanınan bir kardeşiniz olarak adaylığım ancak kapsamlı bir siyasi mutabakat sağlandığı takdirde söz konusu olabilir. Bu bağlamda bir gelişme ve öneri önümüze gelmeden bir karara varmamız ya da değerlendirme de bulunmamız doğru olmayacaktır? diye konuştu.

İNEGÖL´E HİZMET ŞEREFLERİN EN BÜYÜĞÜ

İnegöl´e hizmet etmenin önemine vurgu yapan Özdemir, ?Güzel İnegöl´ümüze ve kadirşinas halkına her alanda hizmet bizim için şereflerin en büyüğüdür. Yerel yönetim bu alanların birisi ve belki de en önemlisidir. Ancak bizler görev ayrımı yapmaksızın kendisini memleketine hizmet etmeye adamış insanlar olarak bundan sonra da İnegöl için çalışmaya ve üretmeye her koşulda devam etmek mecburiyetindeyiz? dedi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00