İNEGÖL´ÜN İL OLMASINI DESTEKLİYORUZ

İNEGÖL´ÜN İL OLMASINI DESTEKLİYORUZ

MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, Milliyetçi Hareket Partisi olarak İnegöl´ün il olmasını arzuluyor ve destekliyoruz.?dedi.

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyaret programına İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve yönetim kurulu üyeleri ile MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İNEGÖL´ÜN İL OLMASINI DESTEKLİYORUZ

Ziyarette konuşan MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, ziyaret nedeniyle İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Bedir, İnegöl´ün il olması konusu ile ilgili, ?Milliyetçi Hareket Partisi olarak İnegöl´ün il olmasını arzuluyor ve destekliyoruz. İlçe teşkilatımızda görev yapan tüm arkadaşlarımız ile birlikte İnegöl´de yaşanan her türlü soruna kaktı koymaya çalışıyoruz. İnegöl´ün sorunları siyaset üstü meselelerdir. Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz ve hepimiz bu şehrin sorunlarına çözüm aramamız gerekiyor. Bu noktada kent konseyine de destek vermeye her zaman hazırız" şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ise, MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07