www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL´ÜN MERKEZİNDE KÖY HAYATI

İNEGÖL´ÜN MERKEZİNDE KÖY HAYATI

İnegöl´deki asfaltsız sokakları yağan kar ve yağmurun ardından adeta çamur deryasına döndü. Osmaniye Mahallesi Hacı Eyüp Çıkmazı´nda ikamet eden vatandaşlar, İnegöl´ün merkezinde köy hayatı yaşadıklarını ifade ettiler.

Osmaniye Mahallesi Hacı Eyüp Çıkmazı´nda yaşanan asfalt sıkıntısı vatandaşı isyan ettirdi. Bölgenin 2 aydır çamur içerisinde olduğunu ve kış nedeniyle işin içinden çıkılmaz bir hal aldığını belirten vatandaşlar, yetkilileri göreve davet ettiler.

?ARAÇLAR ÇAMURA SAPLANDI?

Sokak sakinlerinden Durmuş Mete, ?Sokağımızda sıkıntılar yaşıyoruz. Eve girip çıkarken çamur içerisinde kalıyoruz. Paçalarımızı sıvayarak yürüyebiliyoruz. Belediye burada çalışma yapmıyor. Kenarlarda kaldırım taşları bile yok. Çamur içerisinde yürüyüp duruyoruz. 2 aydır böyle. Kışın gelmesiyle yağan yağmur ve karla birlikte burası çamur deryasına döndü. 2 araç burada çamura ve kara battı, başka araçlarla kendilerini çektirdiler. İnegöl´ün merkezinde köy hayatı yaşıyoruz. Bu mağduriyetin çözüme kavuşturulmasını istiyoruz. Sokak sakinleri olarak bu durumdan şikâyetçiyiz. Yetkililerin bu durumu çözmelerini istiyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19