www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl´ün Paşalarından Büyük Başarı

İnegöl´ün Paşalarından Büyük Başarı

Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu, Bursa´yı Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.

Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu,Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında gerçekleştirilen protokol gereği okul sporları kapsamında düzenlenen futbol, futsal voleybol, atletizm, halter, satranç dallarında okul maçlarına katılım gösterdi. Gaziosmanpaşalı öğrenciler, 1. küme müsabakalarında elde edilen başarılardan dolayı Bursa´yı Türkiye şampiyonlarında temsil etme hakkı kazandılar.

 

Beden Eğitimi Öğretmeni Eyüp Efe nezaretinde okulda gerçekleştirilen egzersiz ve spor faaliyetlerinde çalışan öğrenciler, 1.Küme Küçük Erkekler Voleybol branşında Bursa 3. Olarak Bursa´yı Kırklareli´nde yapılacak olan Küçük Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandılar. Yine 1.Küme Yıldız Erkekler Voleybol müsabakalarına katılan, tamamı 6. ve 7.sınıflardan oluşan Yıldız Erkek Voleybol takımı da Bursa´da 3. olarak okullarına çok iyi bir başarı kazandırdılar.

 

Halter yarışmalarında ise, Yıldız Erkek müsabakalarına katılan Eyüp Nas ve Cihat Babür,kategorilerinde Bursa 1´incisi olarak Bursa´yı Kütahya´da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup elemelerinde temsil etme hakkı kazandılar.Sosyal Bilgiler öğretmeniEmrah Ünal gözetiminde çalışmalarını sürdürensatranç takımından Abdurrahman Talha Çelikbilekİnegöl 2´ncisi, Ömer Demir ise İnegöl 4´üncüsü olarak İnegöl´ü Bursa´da yapılacak olan il şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.

 

Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu; okul sporları müsabakaları çerçevesinde yapılan içlerinde Rahim Keskin, Gürsu Zafer ve özel okulların da bulunduğu yaklaşık 40 okulun katıldığı 1.Küme Futsal Küçük Erkekler maçlarında da Bursa 2´ncisi olarak ismini Bursa Okul Sporlarına yazdırdı

 

Okul Müdürü Sabit Taş,?Marifet iltifata tabidir? sözünden esinlenerek emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen, veli ve maddi konularda destek veren Belediye Spor Yönetici ve idarecilerine teşekkürler etti. Taş ayrıca bu başarılarından dolayı tüm öğrencilerini de ödüllendirdi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9548,09%-1,36
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,54% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2500,70% 0,72
  • Ç. ALTIN

    4153,32% 1,65