İNEGÖL´ÜN SORUNLARINI KONUŞTULAR

İNEGÖL´ÜN SORUNLARINI KONUŞTULAR

İnegöl Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Tandoğan Taner ve yönetim kurulu üyeleri,CHP İlçe Yönetimini ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Ziyaret esnasında konuşan Başkan Tandoğan Taner, haftasonu yapılan olağan kongreden sonra protokol ziyaretlerinebaşladıklarını ve dolayısı ile yeni seçilen CHP İlçe Yönetimini de tebrik etme fırsatı bulduklarını belirtti.

 

BAŞARI TEMENNİSİ

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ise, yönetimin henüz 4 aylık bir yönetim olmasına rağmen yaptığı çalışmalarla ses getirdiklerini belirterek, ?Hatta bazı projelerimiz İnegöl Belediyesi´nde Meclis üyemiz bulunmamasından dolayı Büyükşehir Belediye Meclis üyelerimiz aracılığı ile direk Büyükşehir Belediyesine dosya hazırlanması yoluyla iletildi. Ayrıca tüm partilere teröre karşı birlik olma çağrısı yaptık ancak cevap alamadık. Bundan dolayı da çok üzüntü duyuyoruz? dedi.

 

İNEGÖL´ÜN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Konuşmalar İnegöl´ün park sorunları,Atatürk Bulvarı´nın tek yönlü olmasına rağmen yol kenarına yapılan park sebebiyle daralan caddenin tek şeritli kalmasının zorlukları,akıllı kavşak diye nitelenen kavşağın aslında yol güzergâhı açısından zorluklara sebep olduğu gibi İnegöl´ün genel sorunları ile devam etti.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00