İnegöl´ün yararı için çalışacağız

İnegöl´ün yararı için çalışacağız

Saadet Parti Bursa 2. Bölge 2. Sıra milletvekili adayı Fikret Bayram seçim çalışmaları kapsamında İTSO üyeleri ile bir araya geldi. Bayram, İnegöl´ün yararına olacak projeler için çalışmaya hazır olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Bursa 2. Bölge 2. Sıra Milletvekili adayı Fikret Bayram ve parti yöneticileri İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası´na (İTSO) ziyarette bulundular.

Samimi ortamda geçen diyalogların ardından İTSO üyeleri ve saadet partili yöneticiler toplantı salonuna geçtiler. Burada İTSO üyelerine açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Fikret Bayram protokol konuşması yapmak istemediğini belirterek İnegöl´ün sorunları için çalışmaya hazır olduğunu vurguladı.

İNEGÖLLÜ KARDEŞİNİZ OLARAK YOLA ÇIKIYORUM

Bir İnegöllü olarak Milletvekili adayı olduğunu ifade eden Saadet Partisi Bursa 2. Bölge 2. Sıra adayı Fikret Bayram ?1968 İnegöl doğumluyum İnegöllü bir kardeşiniz olarak yola çıkıyorum, bu yolun sonunda da eğer cenabı Allah´ın, benim için hayırlı olan sonucu vekillik ise buna da talibim ama bu süreç sonunda gerek kendi adıma gerekse İnegöl adına olumsuz konulara gireceksem Allah uzak etsin. Duamı aynen bu şekilde dillendiriyorum ki, cenabı Allah en hayırlı, güzel, bereketli, faydalı hizmeti kimin eliyle verecek ise karşımıza onları çıkartsın. Gönlümüzü de ona doğru ilham ettirsin ki, memleketin bu zor günlerde güzel insanlarla, iyi insanlarla, doğru insanlarla yönetilmeye ihtiyacı var? dedi.

ZOR BİR DÖNEM

Türkiye´nin bulunduğu topraklar itibari ile zor dönemlerin devam edeceğini ifade eden Saadet Partisi Bursa 2. Bölge 2. Sıra adayı Fikret Bayram ?Sanırım ki, başkanlık döneminden sonra da bu zor dönem Türkiye üzerinde devam edecek. Çünkü bunun bitmesi mümkün değil. Bulunduğumuz arazi, Türkiye´nin bulunduğu alan bunu gerektiriyor. Bende bu çileleri bilerek bu yola çıkmış oldum. Birçok ülke gezdim, belki sizler gibi ticari amaçla gezme imkânım olmadı, ama tam tersi hizmet amaçlı, oradaki sıkıntıları görme amaçlı, hem devletimizin ulaştığı hem de benim çalıştığım sosyal dernekleri yaptığı hizmetleri yerinde görüp orada incelemelerde bulunmuş kardeşiniz olarak, daha da büyük hizmetlere imza atmamız gerektiğini gördüm. Şunu söyleyebilirim; telefon numaram çok uzun yıllardan beri tek numara, 24 saat açık. Basın mensubuyken açık tutmayı başarmış bir kardeşinizim. Basın mensubu iken bir telefonun açık durabilmesi çok zor bir iştir onu da söylemiş olayım? şeklinde konuştu.

İSTİŞARELERE AÇIĞIM

Liyakat sahibi insanlarla çalışmaya hazır olduğunu ve bundan rahatsız olmayacağını vurgulayan Saadet Partisi Bursa 2. Bölge 2. Sıra adayı Fikret Bayram ?Bundan sonraki süreçte de yapabileceğim bir tek bu var. Ben böyle çok tahsilleri yüksek mühendislik ya da mimarlık gibi konularda uzmanlaşmış bir kardeşiniz değilim. Ama uzmanlaşmış olan herkesle yol yürümeye hazırım. Fikri farklılıkları hiçbir zaman gözetmem. Kendi fikrimi ortaya koymaktan da çekinmedim bu güne kadar ama hiçbir farklı fikir ile de tartıştığım, kavga ettiğim olmadı bu güne kadar. Otururuz konuşuruz, burada şahit olan birçok abim, kardeşim var sonrada çaylarımızı içer ayrılır gideriz. Benim ancak taahhüt edebileceğim şey şudur ki; İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak, tüm üyelerinin, tüm eski çalışanlarının ihtiyaçlarını giderme hususunda benim bilmediğim konulardır bunlar muhakkak lakin aracılık edebileceğim, yardımcı olabileceğim, birlikte arabaya binerek Ankara´ya gidip tekrar geri gelebileceğim hususlar olur. Ben ancak bu konuda sizler ile birlikte yol alabilirim. Hani derseniz ki proje üret, şunu yap, bunu yap diye sanırım bu konuda zaaf oluştururum. Ama oluşmuş her projenin arkasında olmak için, yanında yer almak için elimden gelen gayreti gösteririm? diye konuştu.

PROJELER İÇİN ÇALIŞMAYA HAZIRIM

İnegöl´ün yararına olacak projeler için tüm kapıları aşındırmaya hazır olduğunu belirten Fikret Bayram  ?KDV oranları birçok yerde düşüyor, neden mobilyada da yüzde 8´e indirilmesin? Onun için mücadele mi lazım? Mecliste birileriyle mi konuşmak lazım? ??Benim yapabileceğim şeyler bunlar´´. Önüme gelen projeleri hep birlikte ayağı kaldırmak için mücadele edebilirim. Eğer bu anlamda da faydalı olabileceğime sizler de inanıyorsanız, tabi ki öncelikle desteklerinizi bekliyorum sonrasında da benim için daha önemli olan şey duanız. Dualarınızla birlikte cenabı Allah İnegöl adına en hayırlı hizmetleri karşımıza çıkarsın diyorum. Gününüz güzel, geceniz hayırlı olsun. Rabbim ramazanınızı hayırlı etsin, en güzel biçimde bayrama ulaştırsın. 24 Haziran akşamı da bu memleket için bayram olsun. Bazı yerlerde söyledim benim adım Fikret, soyadım Bayram. Eğer bende bu işin içinde yer alırsam 3 Bayram bir arada olsun diyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68