www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

‘’İnegöl’ün İlk Yerinde Kentsel Dönüşümünde 85,5 Evet’’

‘’İnegöl’ün İlk Yerinde Kentsel Dönüşümünde 85,5 Evet’’

İnegöl Belediyesi şehrin ilk “Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi” için yürüttüğü çalışmalar kapsamında bölgedeki hak sahiplerinin yüzde 85,5’inden geçerli not aldı

Turgutalp Mahallesinde; Barbaros Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, Mahmut Esat Bey Caddesi ve Kemalettin Sami Paşa Caddesi’nin kesişim noktasında bulunan 250 bin metrekarelik alanda yapılması planlanan Kentsel Dönüşüm için hazırlanan projeler geçtiğimiz aylarda vatandaşlara sunulmuştu. Akabinde Turgutalp Mahalle Muhtarlığı yanında kurulan Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Ofisi’nde Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ekipleri vatandaşlarla tek tek görüşerek projenin detaylarını açıklamaya devam ederken bu güne kadar yapılan görüşmelerde ise hak sahiplerinin 85,5’inden muvafakatname alındı.

‘’VATANDAŞLARIMIZIN RIZASIYLA GÜVENLİ YAŞAM ALANI OLUŞTURMAK İSTİYORUZ’’

Kentsel dönüşüm ile alakalı görüşmelerde son durumu aktaran Başkan Alper Taban, ‘’Şu ana kadar ulaşılamayan, kanaat ve görüşümüzü bildireceğiz şeklinde çok az miktarda vatandaşımızın olduğunu görüyoruz. Bu sürece biran önce vatandaşlarımızın da dâhil olarak bu yaşam alanında kendi rızalarıyla olmalarını canı gönülden istiyoruz. Burada vatandaşlarımıza zorluk çıkartmak gibi bir düşüncemiz asla yok. Aksine bu yeni yaşam alanında onlarla beraber hem şehrin gelişimini hem de onların daha severek ve isteyerek yaşadıkları mekânları oluşturmak istiyoruz. Bizlere destek veren inanan vatandaşlarımız olmak üzere gayretle çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.’’ dedi.

‘’KENTSEL DÖNÜŞÜM BİLGİLENDİRME OFİSİMİZE BEKLİYORUZ’’

 

Başkan Alper Taban açıklamasının sonunda, ‘’Vatandaşlarımızın Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Ofisi üzerinden konunun profesyonelleri olan Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesindeki ekiplerimizden projeyle ilgili en net bilgilere ulaşabilirsiniz. Sizleri Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Ofisimize bekliyoruz.’’ diyerek davette bulundu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19