www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL YAMALI BOHÇAYA DÖNDÜ

İNEGÖL YAMALI BOHÇAYA DÖNDÜ

Köstebek yuvasına dönen İnegöl`ün Cadde ve sokakları, asfalt yerine yamanarak onarılıyor. Türkiye`nin Yamalı yollara alışık olmayan İnegöllüler ise şaşkınlığını gizleyemiyor.

 

30 Mart yerel seçimlerinin ardından İnegöl Belediyesi'nden aldığı hizmet alanlarında altyapı ve benzeri geleceğe yönelik faydalı çalışmalar yapması beklenen Büyükşehir Belediyesi, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte asfaltlama çalışmasına başlayan İnegöl Belediyesi'nin de geçtiğimiz yıllarda kolaylıkla gerçekleştirdiği yama çalışmalarına başladı.

İYİ Kİ BÜYÜKŞEHİR GELDİ(!)

Geçtiğimiz günlerde asfaltlama çalışmalarının startını veren İnegöl Belediyesi`nin ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı ekipler de yollarda yama çalışmalarına başladılar. Kendi sorumluluk alanlarında çalışmalara başlayan ekipler, İnegöl Belediyesi`nin yaptığı asfaltlama çalışmasının aksine, yolun bazı bölümlerini kaldırarak yama çalışmaları yapmaya başladılar. İnegöl Belediyesi`nin bütçesinin yüzlerce kat fazlası bir bütçeye sahip olan Büyükşehir`in bu çalışması görenlerde şaşkınlık yarattı. Vatandaş geleceğe yönelik olarak altyapı çalışması beklerken gerçekleştirilen yama çalışması sitemlere yol açtı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00