İNESMEK GELENEĞİ BOZMADI

İNESMEK GELENEĞİ BOZMADI

İnegöl Belediyesi Sanat Meslek Eğitimi Kursları (İNESMEK) eğitimcileri ve kursiyerleri tarafından Muharrem Ayı nedeniyle aşure ikramı gerçekleştirildi.

İNESMEK eğitimcileri ve kursiyerleri tarafından dün İNESMEK binasında bir aşure ikramı gerçekleştirildi. Programa Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Gülhan Şahin ve vatandaşlar katıldı.

ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “Bugün İNESMEK öğretici personelimiz ile beraber İNESMEK kursiyerlerimizin düşünerek tertiplediği ve kısmen de bunu birkaç yıldır tekrar ederek geleneksel hale getirdiği aşure programında bir araya gelmiş bulunuyoruz. Malumunuz Hicri yılbaşı ile beraber Muharrem Ayı’nın girmesi ile birlikte bu adet çok güzel bir şekilde ülkemizin her yerinde harika sunumlarla organize ediliyor. Tabi burada aşurenin önemi kadar aşurenin içerisindeki çeşitler gibi toplumun içerisinde yaşayan farklı farklı etnik kökene sahip vatandaşlarımızın da sanki bu aşureye benzer bir mahiyette toplum içerisinde birlikte yaşadıklarını görüyoruz. Bu birlik ve beraberliğin de bu organizasyonların da halkımızın barış ve huzur içerisinde yaşaması noktasında bir örnek teşkil ettiğini düşünüyorum. İnşallah bu tür organizasyonlar artarak devam edecektir. Bu organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen başta eğitimcilerimize, kursiyerlerimize, yöneticilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah bu yapılmış olan aşuremiz bugün içerisindeki kursiyerlerimizin hepsine hem bu binada hem de bizim Nuri Doğrul Caddesi üzerinde bulunan kursiyerlerimize ikram edilecektir” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07