www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNESMEK Mutfağı İle Lezzetli Yemekler Yapın

İNESMEK Mutfağı İle Lezzetli Yemekler Yapın

İnegöl Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında evde kal çağrılarının yapıldığı bu günlerde vatandaşların evlerinde keyifli vakit geçirmeleri adına hazırlamış oldukları videolu etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

İnegöl Belediyesi Meslek Edindirme Kursları bünyesinde bulunan yemek kursu usta öğreticisi Elif Türkmen’in anlatımı ile İnegöl’ün yerel lezzetleri olan tepsi mantısı ve Osmanlı Saray mutfağının en gözde tatlılarından biri olan ve özellikle İnegöl’deki esnaf lokantalarının vazgeçilmez lezzeti süt helvasının tariflerinin yer aldığı bir video yayınladı.

Vatandaşlara sürekli evde kalın çağrıları yapılırken, virüsten korunmak için evlerinden çıkmayan vatandaşların sağlıklı şekilde evlerinde yaşamlarını sürdürebilmesi de önem arz ediyor. İnegöl Belediyesi bu kapsamda bugüne kadar Başkan ile canlı sohbet, online satranç turnuvası, tabu ve puzzle çekilişleri gibi pek çok etkinlik gerçekleştirdi. 

İnegöl Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından ve Başkan Alper Taban’ın youtube kanalından paylaşılan yemek videosu İnegöllü hemşerilerimiz tarafından kısa sürede büyük ilgi gördü. İlçe halkı, hazırlanan video için teşekkür mesajları göndererek, projenin devamını istedi. Halkın büyük çoğunluğunun evlerinde bulunduğu bu dönemde İnegöl halkına faydalı olabilecek içerikler hazırlayan İnegöl Belediyesi yeni projeler üretmeye devam edecek.

 

 

 



  • BIST 100

    9548,09%-1,36
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,54% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2500,70% 0,72
  • Ç. ALTIN

    4153,32% 1,65