www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İngilizce Dil Kursu Protokolü İmzalandı

İngilizce Dil Kursu Protokolü İmzalandı

İnegöl Mobilyacılar Odası´ndan Oda Üyelerine İngilizce Kurs Protokolü, İnegöl Mobilyacılar Odası ile ENGLISHINN Dil Kursu arasında İngilizce Dil Kursu Protokolü İmzalandı.

Oda Başkanı Özcan AYHAN yaptığı açıklamasında; ?İmzalanan Protokol kapsamında Odamıza kayıtlı olan bütün üyelerimize, eş ve çocuklarına,çalışanlarına uygun fiyatlar ile İngilizce öğrenme imkanı sağlanacaktır.İmzalanan Protokol amacı Oda Üyelerimize ve yakınlarına yönelik yabancı dil eğitimlerini desteklemek amaçlı imkanlar oluşturmak, dil eğitimlerinde Uluslararası Standartları sağlamak amacıyla Kurs Ücretlerinde Genel Kurda % 15 İlkokul ve Ortaokul gruplarında % 25 indirim sağlanmasından oluşmaktadır.Odamızda şu anda 950 üyemiz bulunmakta ve bu üyelerimizden 150 civarında üyemiz İhracat gerçekleştirerek Ülkemize Döviz girdisi sağlamaktadır.

İhracatın her geçen gün arttığı bir süreçte Yabancı Dil Eğitimi kursları sayesinde Ticaretlerimize olumlu yönde yansıyacağını düşünüyoruz.

Atılan bu imzalar sayesinde kısa süre içerisinde Esnaflarımızın çok daha donanımlı olacağına inancımız tamdır.?Diyerek sözlerini tamamladı.

ENGLISHINN Yabancı Dil Kursu Kurum Müdürü Yağmur AKMAN yaptığı açıklamasında ise; ?Mobilya Sektörünün Başkenti konumunda bulunan İlçemize İnegöl Mobilyacılar Odasına kayıtlı üyelere yönelik olarak indirim protokolü imzalamış bulunuyoruz.

Mobilyacılarımızın bu yöndeki gelişimleri noktasında Kurum olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız.İhracat odaklı bir sektör olması nedeniyle Yabancı Dil ihtiyacının da son derece üst seviyede olduğu Mobilyacılarımıza Kaliteli hizmet sunmanın gayreti içerisinde olacağımızı belirterek protokolümüzün her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz.?İfadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87