İNGİLİZCE ŞARKILARLA YARIŞTILAR

İNGİLİZCE ŞARKILARLA YARIŞTILAR

İnegöl Nilüfer Safvet Kolejinde İngilizce şarkı yarışması düzenlendi. Öğrenciler kendi seçtikleri şarkıları seslendirerek yarıştılar.

İnegöl Nilüfer Safvet Kolejinde İngilizce şarkı yarışması düzenlendi. Yoğun ilginin yaşandığı etkinlikte 4. sınıftan 8. sınıfa kadar olan öğrenciler, seçmiş oldukları şarkıları seslendirerek jüri önünde kıyasıya yarıştılar. Birbirinden güzel orijinal ve son yılların popüler şarkılarını seslendiren öğrenciler, seyircilere de unutulmaz bir gün yaşattılar. Öğrenciler jüri üyelerinden puan alabilmek için tüm yeteneklerini sergilediler.

 

25 ÖĞRENCİ KATILDI

Toplam 25 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen bu organizasyonda jüri üyeleri; performans, jest ve mimikler, sahne kullanımı ve şarkı seçimi gibi kriterleri de göz ününde bulundurarak öğrencilere puanlar verdiler. İngilizce Zümre Başkanı Cüneyd Derda Akgül, etkinlik hakkında yaptığı açıklamasında; “Her şeyden önce bu yarışmayı organize etmekteki amacımız İngilizceyi sevdirmek ve yabancı dil öğreniminde öğrencilerimizi motive etmektir. Bu tür aktivitelere önem vermekteyiz ve yararlı olduğuna inanmaktayız. Klasik bir dil eğitiminden ziyade İngilizceyi sınıf ortamından çıkarıp aktivitelerle zenginleştirip bu tip mini yarışmalarla süsleyip öğrencilerimize yabancı dilin önemini kavratmaya çalışıyoruz” dedi.

Jürilerin değerlendirmesi sonrası 3 öğrenci dereceye girdi. Öğrencilerden 7D sınıfından Nisa Ülkü Ak 1’inci, 7D sınıfından Ali Emir Parlar 2’nci ve 6A sınıfından Eyüp Ensar Özcan 3’üncü oldu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07