www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNİYAD, SEFERTASI DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

İNİYAD, SEFERTASI DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz günlerde genel kurulunu yaparak, yeni yönetimini oluşturan Sefertası Derneğine İnegöl İnsani Yardım Derneği(İNİYAD) tebrik ziyaretinde bulundu. İNİYAD Başkanı Halil İbrahim Zengin, Yerelde yapılacak her çalışma için birlikte hareket edeceklerin

İnegöl İnsani Yardım Derneği(İNİYAD) geçtiğimiz günlerde genel kurulunu yaparak, yeni başkanını seçen Sefertası Derneğini ziyaret ederek, yeni yönetimi tebrik etti. İNİYAD Başkanı Halil İbrahim Zengin ve beraberindeki yöneticilerin yapmış olduğu ziyarette Sefertası Derneği hazır bulundu. 

Ziyarette ilk olarak söz alan İNİYAD Başkanı Halil İbrahim Zengin, yeni seçilen Ali Doğan ve yönetimine başarılar diledi ve hayırlı çalışmalarda öncülük yapan Sefertası Derneğinin çalışmalarından övgüyle bahsetti. Zengin, İnegöl’de yapılan yardımlaşmada öncülük yaparak yeni çalışmaların, hayır hizmetlerinin oluşmasına sefertasının katkı sağladığını ifade etti. Zengin, ayrıca yerelde yapılacak her çalışma için birlikte hareket edeceklerini ve Sefertası Derneğinin tecrübesinden faydalanacaklarını söyledi.

Sefertası Derneği Başkanı Ali Doğan ise, İNİYAD’ın yurt dışındaki hizmetlerinden bahsederek, önemli bir hizmeti yaptıklarını, bu ülkenin hayırsever insanlarının İnegöl’deki ihtiyaç sahiplerine fazlasıyla yettiğini ve dahası olarak yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerine de ulaştıklarını söyledi. Doğan, “Yetim yoksul nerde olursa olsun, duyarlı insanlarımız orada olmaktadırlar. İlçemizdeki ihtiyacı bizler karşılamaya çalışırken İNİYAD’ında yurt dışı ihtiyaçlarını karşılıyor olması bir paylaşımın sonucudur. Her iki kurum da hayırlı hizmetler yapmaktadır. Her iki kurumun başarısı bizleri sevindirmektedir.” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19