www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNŞALLAH İYİ YERLERE GELECEĞİZ

İNŞALLAH İYİ YERLERE GELECEĞİZ

İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, Hacettepe maçında iyi mücadele ettiklerini ve yavaş yavaş daha iyi yerlere geleceklerini söyledi.

Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu, deplasmanda 2-1 mağlup ettiğimiz Hacettepe Spor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Maçın ardından açıklama yapan Ademoğlu, şunları söyledi: “Öncelikle teknik ekibimi ve topçu kardeşlerimin hepsini teker teker tebrik ediyorum, ayaklarına sağlık. Gerçekten giden gelen bir maçtı. İlk yarı rakip 10 kişi kalmıştı ve ilk yarı çok rahat 2-0, 3-0 olacak bir maçtı. İkinci yarıda kardeşimizin bireysel hatasından dolayı penaltı oldu ve 1-0 geriye düştük. 1-0’dan maçı döndürmekte güzel oldu. Kardeşlerimiz iyi mücadele etti. Daha farklı da olabilirdi. Haftaya erteleme maçında karşılaşacağımız Ankara Demir maçına bakacağız. İnşallah oradan puan veya puanlar alıp, yukarı çıkmak istiyoruz. Biraz daha yukarı çıkmak istiyoruz. Alper başkanımız maçın ardından arayarak topçu kardeşlerimizi tebrik etti. Alper başkanımıza, Alinur başkanımıza, STK’larımıza, yanımızda olan taraftarlarımıza, bizi gerçekten samimiyetiyle eleştiren taraftarlarımızın hepsine hediye olsun. İnşallah yavaş yavaş iyi yerlere geleceğiz.”

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25