?İnsanlığın hayrına çalışıyruz?

?İnsanlığın hayrına çalışıyruz?

AGD İzmir Eski Şube Başkanı Cemal Arıkan ?Anadolu Gençlik bütün insanlığın yararına hayrı ikame etmek, iyi, doğru, faydalı ve adil olanı hâkim kılmak için vardır.?dedi.

Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi, Ocak ayı ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi. AGD İlçe Yönetimi, Hanımlar Komisyonu, mahalleler ve öğrenci komisyonlarının hazır bulunduğu Ocak ayı ilçe divana toplantısına 167 kişi katılım gösterdi.

Kur´an-ı Kerim okunması ve AGD İlçe Başkanı Mustafa Özkan´ın açılış konuşmasıyla başlayan divanda, AGD İzmir Eski Şube Başkanı Cemal Arıkan, Anadolu Gençlik ve Anadolu Gençliğin Önemi konulu eğitim verdi.

?YENİDEN DİRİLME PROJESİ?

Seminerde konuşan Arıkan, ?Anadolu Gençlik bütün insanlığın yararına hayrı ikame etmek, iyi, doğru, faydalı ve adil olanı hâkim kılmak için vardır. Anadolu Gençlik bir medeniyetin yeniden dirilme projesidir. Anadolu Gençlik gençlerimize inanç, heyecan, azim ve aksiyon kazandırma gayreti içerisindedir. Amacımız; gençlerimizin kendilerini toplumda ifade edebilmelerini sağlamak. Milli ve ahlaki kültür değerlerine saygılı yetiştirmektir. Yaratılış gayesini bilen, yaratanı tanıyan, ibadetlerine düşkün gençler yetiştirmek istiyoruz. Bunun için kendilerine sahabe efendilerimizden, ecdadımızdan örnekler veriyoruz? dedi.

Arıkan´ın konuşmasının ardından öğrenci komisyonlarından Ocak ayı faaliyet raporlarının alındı ve ikram bölümünün ardından toplantı sonlandırıldı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00