İNTARF ÖDÜLLERLE SON BULDU

İNTARF ÖDÜLLERLE SON BULDU

24 Eylül´de kapılarını açan İnegöl Tarım Fuarı (İNTARF), dün düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

24 Eylül´de kapılarını açan İNTARF 2015 sona erdi. Fuarın son gününde damızlık sığır, ay çekirdeği, elma, armut, şeftali ve çilek üreticiliğinde ilk 3´e girenlere ödülleri takdim edildi.

KENDİMİZİ GELİŞTİRMEMİZ GEREKİYOR

Ödül töreni öncesinde konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; ?Artık finale geldik. Bu akşam fuarımız sona erecek. Tüm muhtarlarımıza, Ziraat Odamıza, İlçe Tarım Müdürlüğümüze, MODEF´e, İTSO´ya, Belediyemizden bu konuda çalışmalar yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu fuar her yıl katlanarak devam ediyor. Türkiye stratejik olarak önemli bir noktada. Tarım bu noktada çok önemli. Bu işin yolu yordamı belli. Gezmemiz gerekiyor, kendimizi geliştirmemiz ve eğitimler almamız gerekiyor. Çok çalışmamız gerekiyor. Çok işimiz var. Bu sektörde emek veren ağabeylerimiz bilgi ve birikimlerini paylaşsınlar. İnegöl´ün mobilyada yaşadığı başarıları bu sektörde de yaşatalım? dedi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Aktaş´ın konuşmasının ardından fuarda damızlık sığır, ay çekirdeği, elma, armut, şeftali ve çilek üreticiliğinde ilk 3´e girenlere para ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. İnegöl Ayçekirdeğinde ilk 3´te Şipali, Boğazköy, Deydinler, İnegöl Şeftalisinde ilk 3´te İsaören, Dipsizgöl, Hocaköy, İnegöl armudunda Sarıpınar, Kayapınar, Ortaköy, İnegöl elmasında Paşaören, Edebey, Turgutalp, İnegöl çileğinde Kurşunlu ve Çitli yer alırken; İnegöl anaç fidan ve çöğürcülük ödülü Cerrah, damızlık sığır yetiştiriciliğinde Deydinler´den Selahattin Külcü, Kozluca´dan Sedat Görgülü ve Alibeyköy´den Nedim Kaymaz dereceye girdi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22