www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNTERMOB İÇİN SON 10 KONTENJAN

İNTERMOB İÇİN SON 10 KONTENJAN

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, Kasım ayında gerçekleştirilecek olan MODEF EXPO´da oda olarak yine stant açarak, fuara katılamaya firmaların tanıtımını yapacaklarını belirtti.

 

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, oda esnaflarına yönelik gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

 

İNTERMOB İÇİN SON 10 KONTENJAN

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, ?Oda olarak esnaflarımızın gelişimine katkı sağlamak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu anlamda önümüzde kısa zaman sürecinde iki önemli proje üzerinde çalışmalarımız var. İlki her yıl düzenli olarak İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi´nde organize edilen ve bu yıl da 10-14 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan 18. İNTERMOB Mobilya Yan Sanayi ve Ahşap Teknolojisi Fuarı ile 28. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri Fuarına 11 Ekim Pazar günü sabah saat 06.00´da Sani Konukoğlu Camii önünden hareket edilecek şekilde ücretsiz olarak gezi düzenliyoruz. Geziye katılacak esnaflarımız otobüs, fuar giriş bileti ve öğle yemeği hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanacaklardır. Gezimiz 2 otobüs ile sınırlı olduğundan son 10 kişilik yer kalmıştır. Gezimize ilgi göstererek katılan esnaflarımıza teşekkür ediyor, fuar ziyaretinden kendileri ve firmaları adına faydalanacaklarını ümit ediyorum. Otobüs desteği için ise TÜYAP Fuar yetkililerine esnaflarımız adına teşekkür ediyorum? dedi.

 

STANT KURULACAK

İkinci proje ile ilgili de bilgi veren Ayhan, ?İlçemizde mobilya sektörünün gelişimi adına her yıl düzenli olarak organize edilen MODEF fuarlarında oda olarak stant açarak fuarda yer alamayan esnaflarımızın kataloglarını dağıtarak ticari anlamda katkı sağlamaya özen gösteriyoruz. Bu aşamada 3-7 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan MODEF EXPO Fuarı´nda yine stant açacağız ve fuarımızda çeşitli sebepler ile yer bulamayan esnaflarımızın kataloglarını dağıtmaya devam edeceğiz. Katalog dağıtım çalışmamız fuarı ziyaret eden misafirlerimizden alınan firma tanıtım kartvizitleri karşılığında yapılmaktadır. Fuar bitiminde katalog verilen firmaların kartvizitleri CD halinde firmalarımıza teslim edilmektedir. Fuarda çeşitli nedenlerden dolayı yer alamayan firmalarımızın odamıza başvurarak kayıt olmaları gerekmektedir. Kayıtlarımız başlamış olup genel giderlerin karşılanması adına firma başına 250 TL hizmet bedeli alınacaktır. Her iki projemizi esnaflarımızla paylaşarak bilgilendirme yapıyor ve firmalarımıza hayırlı işler diliyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29