www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İntihar Girişimi

İntihar Girişimi

İnegöl´ün çeşitli yerlerinde hakkını aradığı gerekçesiyle defalarca intihar girişimlerinde bulunan M.A. isimli şahıs bu kez de şehrin merkezindeki çınar ağacına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgilere göre; eline aldığı pankartla Belediye kavşağına gelen M.A. isimli şahıs, atıldığı BUSKİ´deki işine geri dönmek istediğini söyleyerek Sani Konukoğlu Cami´nin yanındaki çınar ağacına çıktı. Yaklaşık 7 metre yükseklikteki ağacın zirvesine çıkan şahsı görenler polisi ve itfaiyeyi aradılar.Olay yerine gelen Emniyet ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldılar. Bölgeye intikal eden İnegöl İtfaiye ekipleri ise ağacın altına hava yatağı açarak olası bir facianın önüne geçmek istediler.

?İŞİMİ GERİ İSTİYORUM?

M.A. isimli şahıs, atıldığı BUSKİ´deki işine geri dönmek istediğini çevreye haykırdı.

Emniyet ekipleri bu sırada şahsı ikna etmek için yoğun çaba sarf ettiler. Yoldan geçen bir psikolog da, şahsı indirebilmek için girişimlerde bulundu. Vatandaşlar, basın mensupları, şahsın yakın akrabaları, şahsı intihardan vazgeçirmek için seferber oldular. Hava kararmaya ve soğumaya başladığı sırada onlarca vatandaşın gözleri önünde tehlikeli anlar yaşatan şahıs, yaklaşık 3 saat süren ikna çabaları sonucunda ağaçtan indirilerek gözaltına alındı.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25